Başkan Seçer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu İle Birlikte Mersin Bahçesi’ni Gezdi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla EXPO 2021 Hatay’ın açılışı gerçekleştirildi. “Medeniyetler Bahçesi” temasıyla açılışı yapılan EXPO’21 Hatay’a Başkan Seçer, Meral Seçer ile birlikte katıldı.

01 Nisan 2022 Cuma, 13:06
Başkan Seçer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu İle Birlikte Mersin Bahçesi’ni Gezdi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer, EXPO 2021 Hatay’ın açılışına katıldı. “Medeniyetler Bahçesi” temasıyla hazırlanan EXPO’21 Hatay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla ilk misafirlerini ağırladı. Görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan EXPO’21 Hatay’ın İller Bahçesi bölümünde; İstanbul, Gaziantep, Aydın, Ankara, Adana, Eskişehir, Muğla, Antalya, Mersin ve İzmir’e özgü tasarımlarla hazırlanan şehir bahçeleri yer aldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla resmi açılışı yapılan EXPO’21 Hatay’a; Başkan Seçer ve Meral Seçer’in yanı sıra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile çok sayıda yerli ve yabancı misafir katıldı.

“Mersin Bahçesi” büyük ilgi gördü

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin temsil edildiği “Mersin Bahçesi”, resmi açılış öncesi ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı. Büyük bir özveri ile hazırlanan çalışma alanında; Kleopatra Kapısı, Pompeiopolis, Kanlıdivane, Adam Kayalar, Cennet-Cehennem Obruğu, Kızkalesi, Mamure Kalesi röprodüksiyonları ve tasarımları yer aldı. Alanda ayrıca Mersin’in bitki örtüsüne de vurgu yapıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Mersin Bahçesi’ni gezdi

İller Bahçesi bölümünde yer alan kentlerin bahçelerini ayrı ayrı ziyaret eden Başkan Seçer ve Meral Seçer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte “Mersin Bahçesi”ni gezdi. Mersin’in tasvir edildiği çalışma alanında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Sanatçıları ile Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının hazırladığı müzik ve dans gösterisi büyük beğeni topladı. Başkan Seçer ve Meral Seçer, gezinin sonunda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye takdim etti. Ardından Başkan Seçer ve Meral Seçer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun birlikte olduğu heyetle beraber “Medeniyetler Bahçesi”ni gezdi.

Gezinin ardından resmi açılışın yapıldığı törene geçildi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın yaptığı konuşmaların ardından Hatay’ın tarihsel gelişimi eşsiz koreografilerle gerçekleştirilen dans ve gösterilerle hayat buldu.

Kültür, tarih, eğitim, sanat, eğlence ve ticaret alanlarında bir olimpiyat olan EXPO, dünya sergisi ya da dünya fuarı anlamına geliyor. EXPO, yenilikçi paylaşımları, ilerlemeyi teşvik ederek iş birliğini desteklemeyi ve halkın eğitim seviyesini artırmayı amaçlayan uluslararası bir etkinlik olma özelliği taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi

Mersin Haber ,Mersin