Başkan Seçer, 29 Ekim’de Hem Gençlerle Hem Miniklerle Buluştu

Başkan Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı'nı izledi. Seçer daha sonra da Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi.

29 Ekim 2021 Cuma, 22:16
Başkan Seçer, 29 Ekim’de Hem Gençlerle Hem Miniklerle Buluştu
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda farklı etkinliklerde hem gençlerle hem de miniklerle buluştu. Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izledi. Seçer son olarak Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi.
Seçer, Futbol Turnuvası’nda yaşanan gerginlik sonrası gençleri barıştırdı
İlk olarak Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi’nde oynanan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nın final maçını izleyen Başkan Seçer, turnuvada birinci olan Hacı Zarife Çelebi Aygar Anadolu Lisesi takımına kupasını verdi.
Final maçında gençler arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Başkan Seçer, her iki takım oyuncuları ile de bir araya geldi ve oyuncuları barıştırdı. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı Başkan Seçer ile birlikte CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu izledi.
“Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet”
Başkan Seçer, gençleri barıştırdıktan sonra yaptığı konuşmada, “Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet. Cumhuriyet’ten öte bir şey var mı? Atatürk’ten öte bir şey var mı? Anlamlı bir turnuva” dedi. Turnuvada; ilk 4’e girenlere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Seçer, sahilde kaykay yarışını izledi
Skate Park’ta Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izleyen Başkan Seçer, yarışmacılara başarılar diledi.
Daha sonra ise Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’na geçen Seçer, burada da minikler ile bir araya gelip, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı ve panayırda kurulan stantları tek tek gezdi. Başkan Seçer, “Bize tam bağımsız, demokratik Cumhuriyet’i armağan eden başta Ulu Önder Atatürkümüz’e ve onun mücadele arkadaşlarına buradan saygılarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Ruhları şad olsun. Eğlenceniz bol olsun.  İyi eğlenceler olsun sizlere” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin