Başkan Özyiğit, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

05 Şubat 2020 Çarşamba, 12:35
Başkan Özyiğit, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
-

Gökçebelen Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Özyiğit, “Yenişehirimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla kenti ilmek ilmek dokuyor. Gökçebelen Mahallesi’ne teknik ekibiyle giden Başkan Özyiğit, mahalle muhtarı Mehmet Bulut ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özyiğit, ziyarette hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.
Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Başkan Özyiğit, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz.” İfadelerini kullandı.
TAHTALI DERESİ ÇİLESİ SONA ERDİ
Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan Tahtalı Deresi üzerine yapılan köprüyü de inceleyen Başkan Özyiğit, “Burası 6 yıldır kapalı olan ve 6 yıldır çocuklarımızın okula gitmek için dereyi geçmek zorunda kaldığı bir yerdi. Büyükşehir Belediyemizin katkıları ve özverili çalışmalarıyla derenin üzerinde köprü yapılarak geçiş sağlandı. Gerekli altyapı çalışmaları da tamamlandı. Çocuklarımız derenin hemen karşısındaki okula gitmek için dereyi kendi imkânlarıyla geçmek zorunda kalıyordu. Çocuklarımız artık rahat bir şekilde okula gidebilirken diğer hemşehrilerimizin de hayatını kolaylaştırdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve MESKİ yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR'DA ÇİFTÇİYE HAŞEREYLE MÜCADELEDE DESTEK
ERDEMLİ'DE " SINAVA HAZIRLANIYORUZ " PROTOKOLÜ
ÜLKÜCÜ HAREKETİN LİDERİ MERHUM TÜRKEŞ, ÖLÜMÜNÜN 28. YILINDA TARSUS'TA ANILACAK
ALTI OTOPARK, ÜZERİ KÜLTÜR MERKEZİ
OTOMOBİL VE MOTOSİKLETİN KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
SİLİFKE, ERTELEMEDE KÜTAHYA'YI TOPA TUTTU:4-2
MERSİN İDMANYURDU, DİYARBEKİR'İN İŞİNİ İLK.YARIDA BİTİRDİ
Tarsus’ta Milli Eğitim’e Yeni Dönem Başladı! Anteplioğlu Asaleten Atandı
BAŞKAN ÇAKIR " EKMEK VE EMEK HEPİMİZİNDİR"
MERSİN´DE, HORTUM SERALARI UÇURDU, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, TABELALAR UÇTU DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Mersin Haber ,Mersin