Başkan Özyiğit, "Her Koşulda Halkımızın Yanındayız"

Korona virüsünün yayılmasını önlemek için hayata geçirdiği uygulamalarla etkili bir çalışama yürüten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yazılı bir açıklama yaparak virüs ile tüm kurumların birlik içinde mücadele etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

19 Nisan 2020 Pazar, 19:18
Başkan Özyiğit, "Her Koşulda Halkımızın Yanındayız"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Covid-19 ile mücadele programının birlikte çalışmakla başarıya ulaşacağını ifade eden Başkan Özyiğit, “Bu olumsuz süreçle devletin tüm kurumlarıyla birlikte mücadele etmemiz gerektiği açıktır. Umuyor ve inanıyorum ki; birlik ve beraberlik içinde yürütülecek Covid-19 pandemisiyle mücadele programı başarıya ulaşacaktır. Halkımız hiç merak etmesin, biz görevimizin başındayız. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimizle birlikte halkımızın her koşulda yanındayız.” dedi.
Açıklamasında Yenişehir’deki vatandaşların mağdur olmaması ve tüm ihtiyaçlarının karşılanması için Yenişehir Belediyesinin görev başında olduğu belirten başkan Özyiğit, “Değerli Hemşehrilerim, ülkemizi ve tüm dünyayı derinden etkilen Covid-19 pandemisi önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulamasında geçtiğimiz hafta halkımız hazırlıksızdı. Belediyemizin çağrı merkezine çok sayıda yardım talebi geldi. Sosyal Destek Ekiplerimiz gelen tüm talepleri karşılamak için canla başla çalışmış ve süreci en iyi şekilde yönetmiştir" ifadelerini kullandı.
Yenişehir Belediyesi ekmek satışı yapmıyor
Yenişehir Belediyesinin ekmek satışı yapmadığını da kaydedilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: Ekmek dağıtımı ve nakit yardım dağıtımı konusunda Kaymakamlık emrine 17 belediye aracı tahsis edilmiş ve istenilen sayıda personel görevlendirilmiştir. Bu ekipler ilçemizde faaliyet gösteren fırınların vatandaşa ekmek satabilmesi için araç desteği sağlamıştır. (Ekmek satışından tahsilat yapılması belediyemizle ilgili bir durum olmayıp ilgili fırının faaliyetidir. Belediye araçlarımızla sizlere hizmet için destek olunmaktadır.)
Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi tüm ekiplerimiz görevinin başındadır. Fırınlarda görevlendirilen araçlarımız yine talep eden vatandaşa fırınların ekmek ulaştırmasına yardımcı oluyor ve bu koordinasyon Yenişehir Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından yapılıyor. Çağrı merkezimize gelen taleplere elbette kayıtsız kalmıyor, halkımız İçin görevimizin gereğini yerine getiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi, kahvaltılık paketi ve hijyen kitleri hafta içinde yine ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edecektir.
Bu olumsuz süreçle devletin tüm kurumlarıyla birlikte mücadele etmemiz gerektiği açıktır. Umuyor ve inanıyorum ki; birlik ve beraberlik içinde yürütülecek Covid-19 pandemisiyle mücadele programı başarıya ulaşacaktır. Halkımız hiç merak etmesin, biz görevimizin başındayız. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimizle birlikte halkımızın her koşulda yanındayız. Hiç bir vatandaşımız mağdur olmayacak, ihtiyaç sahibi her eve sıcak yemek girecek, kimsenin maskesi eksik kalmayacak ve yakın zamanda sağlıklı günler gelecektir.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin