Başkan Özyiğit, Hemşireler Günü’nü Kutladı

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 12 Uluslararası Hemşireler Günü nedeniyle Yenişehir Belediyesi bünyesinde çalışan hemşirelerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

12 Mayıs 2020 Salı, 15:45
Başkan Özyiğit, Hemşireler Günü’nü Kutladı
-

Başkan Özyiğit, hemşirelerin ve diğer tüm sağlık çalışanlarının korona virüs sürecinde gösterdikleri başarıya vurgu yaparak “Hemşirelerimiz sağlık ordumuzun en önemli neferlerindendir. Canlarını ortaya koyarak bizi virüsten koruyan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadelede ön safta yer alarak özveriyle mücadele eden ve tüm Türkiye’nin taktirini kazanan hemşirelerin 12 Mayıs Uluslararası Hemşireler Günü’nü kutladı. Başkan Özyiğit, belediye bünyesine çalışan hemşirelere çiçek hediye etti. Kendisi de eczacı olan Başkan Abdullah Özyiğit, “Korona virüs salgınının en başından beri virüse karşı cephede en ön safta savaşan doktor, hemşire, eczacı ve hasta bakıcılarımızla birlikte tüm sağlık çalışanlarımız görevlerini cansiparane bir şekilde başarıyla yerine getirmişlerdir. Bu duygularla sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra eden tüm hemşirelerimizin gününü kutluyorum. Kendilerine de sağlık diliyorum. Biz daima onların yanında olacağız.” dedi.
Sağlık çalışanlarının salgın sürecinde gösterdikleri fedakârlığı ve başarıları her fırsatta takdir eden Başkan Özyiğit, geçtiğimiz haftalarda aile sağlığı merkezlerini ve eczaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmiş ve teşekkürlerini iletmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin