Başkan Özsu, "Sevgilerin En Büyüğü ve En Kıymetlisi Anne Sevgisidir."

TADER Genel Başkanı Semih Özsu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Mayıs 2020 Cumartesi, 08:21
Başkan Özsu, "Sevgilerin En Büyüğü ve En Kıymetlisi Anne Sevgisidir."
-

Özsu mesajında; ‘’Öncelikle, en kıymetli varlıkları olan çocuklarını aziz vatanın bekası, birlik ve beraberliğin korunması için feda eden şehit annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi anne sevgisidir. Sonsuz bir sabrın ve hoşgörünün, sınırsız ve koşulsuz bir sevginin, özverinin ve merhametin timsali olan ana kucağı, çocuklar için en güvenli sığınaktır. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Annelik, çocuklarına adanmış bir hayattır. Toplum hayatında üstlendiği vazgeçilmez rol ile ailenin temel direği olan annelerimizin yüzlerinin gülmesini, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak ise biz çocuklara düşen en önemli görevdir. Onları ihmal etmeden, hak ettikleri sevgi ve saygıyı hayatlarının her döneminde karşılıksız bir şekilde göstermemiz gerektiğine inanıyorum.
Şefkat dolu yürekleriyle, hayatımızın vazgeçilmez en önemli değeri olan annelerimizin,’’ Anneler Günü’nü kutluyor, baş tacımız annelerimize en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunuyor, sağlıklı ve huzurlu uzun bir yaşam diliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin