Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediye işçilerine seslenerek sendika üyesi olabilmelerinin önünün açıldığını kaydetti.

25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:13
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
-

Başkan Kocamaz, seçimden sonra da bu yaklaşımın devam edeceğini ve bugüne kadar olduğu gibi seçimden sonra da personel ücretlerinin en iyi şartlarda verileceğini aktardı.
“Hayırlı Uğurlu Olsun”
Yürürlüğe giren Taşeron Yasası ile belediye şirketine geçen çalışanları sevindirecek gelişme Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ (Mersin Su Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerin sendikalı olabilmelerinin önünü an itibariyle açtıklarını duyurdu.
Paylaşımında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi menfaatine yürüttükleri uygulama ve gayretlerin devam edeceğini aktaran Başkan Kocamaz, şu ifadeleri kullandı:
“Mersin Büyükşehir Belediyesinde görev yapan ve bugüne kadar Mersin’e birlikte hizmet ettiğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü şirketlerinde halen görevini sürdüren bütün yol ve hizmet arkadaşlarımızın bu günden itibaren sendika üyesi olabilmelerinin önü açılmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun. Sendikalaşma yönünde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman çalışanlarımızın hak ve hukuklarını koruduk, bütçemiz şartlarında ücretlerini diğer Büyükşehir Belediyelerinin üzerinde ve çalışanlarımız lehine farklı olarak zamanında ödemeye gayret ettik. Feda olsun. Halende yasalar çerçevesinde verebileceklerimizin en fazlasını verme gayretlerimiz sürüyor. Bildiğiniz gibi sizlere her defasında asgari ücretin üzerinde ücret verdik. Kararname engeline takılmasa aynı politikamızı sürdürmeye devam edecektik. Kararnameyle yüzde 4 artı 4 şartı geldi. İnşallah seçimden sonra bu şart kaldırıldığı anda sözümüz söz aynı politikamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sendikalaşma konusunda aldığımız bu karar tüm çalışanlarımız için hayırlı olsun diyor, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu, umutlu bir gelecek ve daha mutlu Mersin diliyorum”
Yaşanan gelişme belediye personelleri arasında sevinçle karşılanırken, Başkan Kocamaz’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin