Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediye işçilerine seslenerek sendika üyesi olabilmelerinin önünün açıldığını kaydetti.

25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:13
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
-

Başkan Kocamaz, seçimden sonra da bu yaklaşımın devam edeceğini ve bugüne kadar olduğu gibi seçimden sonra da personel ücretlerinin en iyi şartlarda verileceğini aktardı.
“Hayırlı Uğurlu Olsun”
Yürürlüğe giren Taşeron Yasası ile belediye şirketine geçen çalışanları sevindirecek gelişme Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ (Mersin Su Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerin sendikalı olabilmelerinin önünü an itibariyle açtıklarını duyurdu.
Paylaşımında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi menfaatine yürüttükleri uygulama ve gayretlerin devam edeceğini aktaran Başkan Kocamaz, şu ifadeleri kullandı:
“Mersin Büyükşehir Belediyesinde görev yapan ve bugüne kadar Mersin’e birlikte hizmet ettiğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü şirketlerinde halen görevini sürdüren bütün yol ve hizmet arkadaşlarımızın bu günden itibaren sendika üyesi olabilmelerinin önü açılmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun. Sendikalaşma yönünde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman çalışanlarımızın hak ve hukuklarını koruduk, bütçemiz şartlarında ücretlerini diğer Büyükşehir Belediyelerinin üzerinde ve çalışanlarımız lehine farklı olarak zamanında ödemeye gayret ettik. Feda olsun. Halende yasalar çerçevesinde verebileceklerimizin en fazlasını verme gayretlerimiz sürüyor. Bildiğiniz gibi sizlere her defasında asgari ücretin üzerinde ücret verdik. Kararname engeline takılmasa aynı politikamızı sürdürmeye devam edecektik. Kararnameyle yüzde 4 artı 4 şartı geldi. İnşallah seçimden sonra bu şart kaldırıldığı anda sözümüz söz aynı politikamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sendikalaşma konusunda aldığımız bu karar tüm çalışanlarımız için hayırlı olsun diyor, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu, umutlu bir gelecek ve daha mutlu Mersin diliyorum”
Yaşanan gelişme belediye personelleri arasında sevinçle karşılanırken, Başkan Kocamaz’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor
Başkan Kocamaz’dan İşçiye Müjde, Mersin Büyükşehir Sendikalaşıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA UYARISI
MERSİN'DE KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI
TARSUS'TA 130 ÜRETİCİYE 5 BİN ADET TUZAK DAĞITILDI
TARSUS'TA ÜZÜM HASADI
MERSİN'DE 2 ARAÇ ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Mut’ta Önleme Araması ve Bilgilendirme Çalışmaları
BAŞKANVEKİLİ DAĞDELEN, KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İBADETHANELER VE MEZARLIKLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR
TARSUS SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'NDE SAĞLIK EĞİTİMİ VERDİ

Mersin Haber ,Mersin