Başkan Kocamaz, “Ocaklara Düşen Ateşler Artık Söndürülmeli”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hakkari Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan hain terör saldırıları sonrası açıklama yaptı.

08 Eylül 2015 Salı, 15:43
G: 08.09.2015 - 15:45
Başkan Kocamaz, “Ocaklara Düşen Ateşler Artık Söndürülmeli”
-

Başkan Kocamaz, “Ocaklara Düşen Ateşler Artık Söndürülmeli”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hakkari Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan hain terör saldırıları sonrası açıklama yaptı.

 

Başkan Kocamaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli Hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne;

Her gün acı haberlerle uyanıyoruz. Terör belası yine yüreklerimizi yaktı, yine gencecik Mehmetçiklerimizin, polis memurlarımızın ve ailelerimizin hayatını kararttı. Her gün bir ocağa düşen ateş Türk Milleti’nin yüreğini yakıyor, acılarımız her gün biraz daha artarak devam ediyor.

 

Maalesef “Çözüm Süreci” adı altında bu olaylara göz yuman ülke yönetimi, PKK denen illeti daha da azdırmaktan başka bir sonuçla karşı karşıya bırakmadı. Artık buna tez elden dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile. 6 Eylül 2015 Pazar günü Hakkari Dağlıca’da 16 askerimizi ve bugün Iğdır’da 13 polis memurumuzu bölücü teröre kurban verdik. Bu ocaklara düşen ateşler artık söndürülmeli.

 

Yüreğimiz kan ağlayarak; Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize, Türk Milleti adına Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve büyük sabır diliyorum. Rabbim ülkemizi bölmek, parçalamak bin yıllık kardeşliğimizi ortadan kaldırmak isteyenlere fırsat vermesin. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun.

 

Şunu herkes iyi bilmelidir ki, şehit kanları ile sulanmış bu topraklar şer odaklarına ve üç beş çapulcuya teslim edilmeyecek kadar önemlidir.

 

Yeter ki, bu ülkeyi yönetenler yaşadıkları bu gaflet uykusundan uyansınlar.

Yeter ki, Türk Milleti bize bu acıları çektiren aymazları iyi tanısın.

Yeter ki, bize bu acıları yaşatan hainlere karşı birlik ve beraberliğini korusun.

Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.”

 

“BUGÜN ÜLKEMİZE VE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR”

 

Öte yandan bugün bir ve bütün olma zamanı olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, terörün hep birlikte lanetlenmesi gerektiğini ifade etti.

   

Başkan Kocamaz’ın açıklamasında şunlar da yer aldı:

“Ülkemizin birliğini bozmak, milletimizin huzurunu kaçırmak amacıyla olayları her gün artmakta, şehit haberleri ardı ardına sıralanmaktadır.

 

Herkes şunu iyi bilsin ki, ülkemizin milli birliği ve beraberliğini şimdiye kadar hiçbir güç yıkamamış, bundan sonra da hiçbir güç ve kuvvet de yıkamayacaktır.

Bugün bir ve bütün olma zamanıdır.

 

Bugün ülkemize ve devletimize sahip çıkma zamanıdır.

Bugün bin yıllık kardeşliğimizi pekiştirme ve dayanışma zamanıdır.

Haydi hep birlikte bu vatanda, şanlı al bayrağımız altında hür ve bağımsız olarak yaşama arzumuzu haykıralım.

 

Birlik ve bütünlüğümüzün nişanesi ay yıldızlı al bayrağımızı ofisimize, iş yerimize asalım.

Terörü hep birlikte lanetleyelim.

‘Sahipsiz vatanın batması haktır.

Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.’ ”

 

 

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
GEREKYOK
07:58
9 Eylül 2015 Çarşamba
SAYIN KOCAMAZ SİZDE BU OCAKLARA DÜŞEN ATEŞİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE İŞÇİLERİ ÇIKARTARAKMI SÖNDÜRÜYORSUNUZ YAZIK BAŞKALARININ EKMEGİYLE OYNAMAYIN GÜN GELİR O EKMEGE MUHTAÇ OLAN İŞÇİLERİN DURUMUNU DÜŞERSİNİZ ALLAH WAR YUKARDA ONDAN KORKUN ALLAH TAN TABİİ ALLAH KORKUSU WARSA İÇİNİZDE Kİ SANMIYORUM
88.226.148.208
SON DAKİKA
Araçta Korkutan Anlar! Yıkama Sırasında Powerbank Alev Aldı
3 MİLYON 619 ARAÇ DENETLENDİ
MÜFTÜ AKÇAY, BAŞHEKİM DİREK'E ZİYARET
MERSİN YENİŞEHİR'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN SPOR KULÜBÜ, BURSASPOR YÖRSAN’I BOYNU BÜKÜK GÖNDERDİ: 89-82 İ
TOROSLAR’IN İLK MAHALLE EVİ AÇILDI
GÖNÜLDEN SESLER’DEN UNUTULMAZ KONSER
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÖZEL “BİSİKLET KULLANMAYI ÖĞRENİYORUZ” ETKİNLİĞİ
BURASI MERSİN’İN ESTETİK FABRİKASI!
TARSUS'TA 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HASAR GÖREN CAMİLERDE İNCELEME

Mersin Haber ,Mersin