BAŞKAN KOÇAK, VALİ PEHLİVAN'IN VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, AFAD Başkanlığına atanan Ali Hamza Pehlivan'ın veda yemeğine katıldı.

08 Şubat 2025 Cumartesi, 14:14
BAŞKAN KOÇAK, VALİ PEHLİVAN'IN VEDA YEMEĞİNE KATILDI
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile AFAD Başkanlığına atanan Mersin Valisi  Ali Hamza Pehlivan'ın onuruna düzenlenen veda yemeğine katıldı. 

Tarsus TSO Yönetim Kurulu ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet üyelerinin de davetli olarak katıldığı etkinlikte yerel yöneticiler, bürokratlar, iş insanları, STK temsilcileri ile kalabalık davetli grubu yer aldı. 

Başkan Koçak  Vali Pehlivan'ın Mersin'e  yaptığı değerli hizmetler ve katkılar için teşekkür  ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ  TOROS’A, TARSUS GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI EMRE GEÇİM VE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TARSUSLU ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL ÖZDEMİR DUALARLA ANILDI
BAŞKAN BOLTAÇ, EKONOMİYE DEĞER KATAN İŞADAMALARININ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIİ
ŞEHİR TİYATROSU BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ SAHNEYE TAŞIYOR
BÜYÜKŞEHİR, KADİR GECESİ’NDE LOKMA İKRAMI İLE AĞIZLARI TATLANDIRDI
TARSUS TİCARET BORSASI, EKONOMİYE DEĞER KATAN ÜYELERİ ÖDÜLLENDİRDİ
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN COŞKUSU BOZYAZI’DA YAŞANDI
ÖLÜM VİRAJI BİR CAN DAHA ALDI
ÇAMLIYAYLA MHP'DEN İFTAR PROGRAMI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, TASAVVUF TEMALI KEÇE SERGİSİ AÇILIŞINI YAPTI

Mersin Haber ,Mersin