Başkan Hamit Tuna'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Basın Mensuplarımızın emeklerine ve gayretlerine şahidiz”

09 Ocak 2019 Çarşamba, 12:36
Başkan Hamit Tuna'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
-

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, demokrasinin güçlenmesi ve sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasının basın özgürlüğü ile mümkün olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Kentimizin; sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
“Basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin ortak görevidir” diyen Başkan Tuna; “Biz yerel yöneticiler de, mesai mefhumu gözetmeden kamuoyunu bilgilendirmek adına zor ve meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın emeklerine ve gayretlerine şahidiz. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin 2019 yılında daha da güzel şartlarda çalışmalarını temenni ediyorum” dedi.
İletişim çağının hayatımızın her noktasında olduğu ve teknolojinin yakından takip edildiği günümüzde; yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanı sıra internet haberciliğinin de hızla gelişim gösterdiğini belirten Başkan Tuna; “İlkeli ve tarafsız habercilik yapan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden ve ebediyete intikal eden basın çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin