Başkan Gürsoy Mazbatasını Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy mazbatasını aldı.

10 Eylül 2020 Perşembe, 17:40
Başkan Gürsoy Mazbatasını Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Adliyesine, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Gürsoy mazbatasını Yenişehir İlçe Seçim Kurulu Başkanından adı.
400 delegesi bulunan Yenişehir İlçe Başkanlığı kongresine katılan 317 delegenin tamamının oylarıyla güvenoyu alan Başkan Gürsoy, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada amaçlarının devraldıkları bayrağı daha da yukarıya taşımak olduğunu söyledi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre sürecinin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürsoy: "Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde Cumhur İttifakı’nın ruhuna bağlı kalarak, birlik ve beraberlik içerisinde Türk Milleti'nin bütünlüğünü bozmaya çalışanlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri ve değerli delegelerimizin oylarıyla bu göreve layık görüldük. Bu kutlu yolda bizlere inananları yarı yolda bırakmadan gece gündüz bir mücadele içerisinde olacağız ve vatanını, bayrağını, dilini ve dinini seven Milliyetçiler olarak; vatanımız üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Bu süreçte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Mersin’de de İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur Gölgeli Bey’in önderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde hiç durmadan çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.
Başkan Gürsoy: "İstiklal İçin Birlik, İstikbal Dirlik! KAZANAN TÜRKİYE OLACAK sloganı ile başlatılan kongrelerimiz ülkemizin geleceği açısından son derece önem taşımaktadır. Bu bilinçle hareket ederek bir olalım iri olalım diri olalım diyoruz. Sonuçta bu ülke hepimizin. Bu ülkede daha rahat, daha huzurlu ve daha mutlu bir şekilde yaşamak istiyorsak hepimizin üzerine büyük görevler düşmektedir. Sizleri, geleceğimiz olan çocuklarımızın için, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimiz için, gazilerimiz için, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için hep birlikte kol kola, omuz omuza yürümeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ
MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri mazbata töreninden sonra Mersin Şehitliğini ziyaret etti. Burada şehitlerimizin ruhuna Fatihalar okuyan Başkan Gürsoy, şehitlerimize minnet borçlu olduklarını söyledi.
Başkan Gürsoy: "Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene!" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin