Başkan Gürsoy: "Bizlere İnananları Yarı Yolda Bırakmayacağız"

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleştireceği 13’üncü Büyük Kurultay’ı öncesinde Mersin’deki kongrelerine başlıyor.

05 Eylül 2020 Cumartesi, 11:36
Başkan Gürsoy: "Bizlere İnananları Yarı Yolda Bırakmayacağız"
-

MHP Genel Merkezi tarafından startı verilen kongre sürecinin sloganı ise “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik! KAZANAN TÜRKİYE OLACAK.”
Mersin’de Merkez ilçeler ile başlayacak kongre sürecinde, 5 Eylül Cumartesi günü saat:10.00’da Suphi Öner Öğretmenevi’nde, Yenişehir İlçe Kongresi yapılacak.
Kongre ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, pandemi nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen konuları dikkate alınarak gerçekleştirilecek kongreye tüm delegeleri davet etti.
400 delegenin oy kullanacağı kongrenin, Mersin’e, Ülkemize ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürsoy, kongre ile birlikte Mersin’de parti olarak daha da güçleneceklerini kaydetti.
Üstlendikleri görevin zorluğunun farkında olduklarını kaydeden Başkan Ömer Gürsoy: “Genel Merkezimizin belirlediği ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik!’ KAZANAN TÜRKİYE OLACAK temasıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, Aziz Türk Milleti’nin istiklaline ve istikbaline sahip çıkabilmek adına son derece önem arz etmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde kongremizi tamamlayacak ve bayrağı daha üst noktalara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

“Kazanan Yenişehir, Kazanan Mersin, Kazanan Türkiye Olacak”
Gerçekleştirilecek kongreler ile birlikte “Kazanan Yenişehir, Kazanan Mersin, Kazanan Türkiye olacak” diyen Başkan Gürsoy, kendilerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin; ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben!’ sözünü şiar edindiklerini vurguladı.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak adına her zaman ve her platformda Milliyetçi kadroların elini taşın altına koyduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gürsoy: “Milliyetçi Hareket, Ülkemizin zora düştüğü her anda elini taşın altına koymuş ve koymaya da devam edecektir. Şu anda da ülkemiz batının psikolojik baskısı altında, bu baskıyı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde yıkarak Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Bizler ülkesini, bayrağını, dilini ve dinini seven Ülkücüler olarak hedefimiz olan Turan Ülküsüne ulaşacak ve Bizlere inananları yarı yolda bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin