BAŞKAN GÜNKUT:"ZAMANA VE OYUNCU TAKVİYESİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanı Muhammet Günkut, Anamur Belediyespor mağlubiyetini ardından takım olarak zamana ve oyuncu transferine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

08 Ekim 2024 Salı, 12:47
BAŞKAN GÜNKUT:"ZAMANA VE OYUNCU TAKVİYESİNE İHTİYACIMIZ VAR"
-

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanı Muhammet Günkut, Anamur Belediyespor mağlubiyetini ardından takım olarak zamana ve oyuncu transferine ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Günkut, oyuncuların ilkkez taraftarlarının önünde oynamalarından dolayı heyecanlarından istedikleri oyunu ve mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi. Kısa sürede Yeni kurulan bir takım olduklarını kaydeden başkan Günkut Anamur Belediyespor yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, bu maç sonunda takımda orta saha ve forvet eksikliğini gördüklerini ve takıma 3. kaleci ile orta saha ve forvet transferi yapacaklarını vurguladı. Başkan Günkut, Taraftarların sabırla oyuncuların ihtiyacı olan moral desteği vermelerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
OTOMOBİL VE MOTOSİKLETİN KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
SİLİFKE, ERTELEMEDE KÜTAHYA'YI TOPA TUTTU:4-2
MERSİN İDMANYURDU, DİYARBEKİR'İN İŞİNİ İLK.YARIDA BİTİRDİ
Tarsus’ta Milli Eğitim’e Yeni Dönem Başladı! Anteplioğlu Asaleten Atandı
BAŞKAN ÇAKIR " EKMEK VE EMEK HEPİMİZİNDİR"
MERSİN´DE, HORTUM SERALARI UÇURDU, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, TABELALAR UÇTU DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
Antalya’da dağ bisikleti macerası başlıyor
Tarsus’ta Yağmurla Birlikte Duyulan Patlama Sesleri Korkuttu: Sesin Kaynağı Şaşırttı
KARADENİZ'DE TRABZON U19 FIRTINASI
SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA BELEDİYE KÜTAHYASPOR'U KONUK EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin