Başkan Gültak, Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Kurban Bayramı Boyunca İlçe Sınırları İçerisinde Kurulan Modern ve Ücretsiz Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Ederek, Kurban İbadetlerini Yerine Getiren Vatandaşların Bayramını Kutladı.

01 Ağustos 2020 Cumartesi, 13:54
Başkan Gültak, Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti
-

Ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Gültak, modern, hijyenik ve dini hükümlere uygun olarak hazırlanan kesim yerlerinde kurbanlıklarını kesen vatandaşlarla sohbet etti, hal hatırlarını sordu. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Kurbanlarımızı hem sağlıklı bir ortamda ve ücretsiz kestirdikten sonra, etlerimizi poşetlere koyup evimizin yolunu tutuyoruz. Geçmiş yıllarda zor şartlar altında kesim yapabiliyorduk. Hizmetten çok memnun kaldık. Başkanımız Gültak'a ve görevli personele teşekkür ediyoruz" dediler.
“Akdeniz halkı, her şeyin en güzeline layık”
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz ilçesinde geçen sene 7 olan kurban kesim yerlerinin sayısını bu sene 20'ye çıkardıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız için hazırladığımız kesim yerlerinin hepsini tek tek gezdim. Halkımız gerçekten çok memnun. Vatandaşımızla da bayramlaşmış oldum. Bu hizmetler Akdeniz'e çok yakışıyor. Bu hizmetlerin çok daha güzellerini de ilerleyen yıllarda yapacağız. Kurban Bayramı, çok önemli bir bayram. İnsanlarımızın ücretsiz, temiz, hijyenik bir ortamda kurbanlıklarını kesmelerini sağlıyoruz. İnsanlarımız da gönül rahatlığıyla etlerini evlerine götürüyorlar. Tüm Akdeniz'in, Mersin'in, Türkiye'nin ve İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sağlık Müdürü Ekici'den "Glutensiz Lezzetler" Projesine Destek
DAMLAMA YİNE KAN GÖLÜ: 5 ÖLÜ, 1 YARALI
TARSUS GELECEK SPOR SPORCUSU NURGÜN YILDIZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
MERSİN ÜNİVERSİTE CADDESİ’NDE EV YANGINI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KENTİN ORTAK ALANLARINI DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRİYOR
MERSİN’İN İKLİM GELECEĞİ BARSELONA’DA KONUŞULDU
MERSİN’DE SOFRALARI BÜYÜTEN MAHALLE MUTFAKLARI’NA TARSUS’TA 2 YENİ NOKTA DAHA EKLENDİ
MERSİN'DE GECE SAATLERİNDE 2 OTOMOBİL İLE BİR EV YANGINI MEYDANA GELDİ

Mersin Haber ,Mersin