Başkan Gültak "Geçmiş Yönetimin Bıraktığı Borcu Ödüyor, Hizmet de Üretiyoruz"

Başkan Gültak; 2019 yılı yerel seçimlerinin üzerinden geçen 3 buçuk yılda gerçekleşen, Akdeniz ve Mersin’i değiştiren hizmet ve projeleri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyelerine anlattı.

01 Kasım 2022 Salı, 12:51
Başkan Gültak "Geçmiş Yönetimin Bıraktığı Borcu Ödüyor, Hizmet de Üretiyoruz"
-

“Çalışan Akdeniz / 2022 Yılı Bilgilendirme Toplantısı” adıyla bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda gençlere hitap eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, işçi dostu bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi, siyasi görüşü nedeniyle hiç kimseyi ötekileştirmediklerini ifade etti. Belediyenin şirket personeline 16 bin 100 TL tutarında maaş promosyonu kazandırdıklarını belirten Başkan Gültak; “Bu tutar, Mersin’de hatta Türkiye’de ilklerden biridir. Yakında inşallah, belediyemizde çalışan memurlarımıza da bir müjde vereceğiz” dedi.

“Geçmiş yönetimin bıraktığı borcu ödüyor, hizmet de üretiyoruz”

Gençlerin yönelttiği bazı soruları da yanıtladığı sunumunda Başkan Gültak; önceki yönetimi eleştirdi. Belediyenin gelir-gider ve borç tablosunu paylaşan Başkan Gültak; “Onlar, belediyeyi borçlu bıraktılar. Biz ise hem bu borçları kapatıyoruz bir de bir sürü iş yapıyor, hizmet üretiyoruz” dedi.

“Akdeniz’i; kültür, sanat ve sporla anılan bir ilçeye dönüştürdük”

Başkan Gültak, ilçeye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını da tek tek anlatarak, yakın geçmişte terör olayları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Akdeniz’i, bugün kültür, sanat, spor ve festivallerle anılan bir ilçeye dönüştürdüklerinin altını çizdi. Mersin’de, amatör spor kulüplerine nakdi destek veren ilk belediye olduklarına da dikkat çeken Başkan Mustafa Gültak, sonrasında diğer belediyelerin de bu desteği nakdiye dönüştürdüğüne işaret etti. Başkan Gültak, “Sağladığımız bu destek sayesinde Akdeniz’de 2019 yılında 31 olan amatör spor kulübü sayısı, 2022 yılında 61’e çıktı. Anladık ki Toroslar, Yenişehir ve Mezitli’deki amatör spor kulüpleri, bu destekten faydalanabilmek için ikametgâhlarını Akdeniz’e taşıyorlar” şeklinde konuştu.

“İnandığım şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele ederim”

Akdeniz’e ilk kez sıcak ve soğuk asfalt üretecek son teknolojiye sahip bir plent kazandırdıklarına da işaret eden Başkan Gültak; belediyenin bundan sonra kendi imkânlarıyla asfalt ihtiyacı olan mahallelere bu hizmeti ulaştıracağını söyledi. Geçmişte birilerinin yaptığı gibi halkı asla aldatmadıklarını, sadece doğruları ve gerçekleri söylediklerini ifade eden Başkan Gültak, “Akdeniz Belediye Başkanlığı’na aday olduğumuzda 3-5 inanan insanla yola çıktık. Seçimi alacağımıza kimse inanmıyordu ama aldık. Hayatımdaki kuralım şudur; inandığım bir şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele eder ve asla yılmadan çalışırım” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz da gençlik kolları üyelerine yönelik bilgilendirmeden dolayı Başkan Gültak’a teşekkür etti. Yeni dönemle birlikte Akdeniz’in hizmetlerle tanıştığını kaydeden Yılmaz; Başkan Gültak’ın Akdeniz’de tarih yazdığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin