Başkan Can Vatandaşlarla İftar Yaptı

Hizmette sınır yok...

05 Haziran 2018 Salı, 17:32
Başkan Can Vatandaşlarla İftar Yaptı
-

Tarsus Belediyesi Gazipaşa mahallesinde iftar programı düzenledi.
Belediye tarafından her gün ayrı bir mahallede yapılan iftar programlarında bu sefer adres Gazipaşa mahallesiydi.
Söylenen ilahiler ve sema gösterisinin ardından okunan ezan ve duadan sonra oruçlar açıldı.
İftar programının mahallelerinde verilmesinden çok mutlu olduklarını ifade eden Gazipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Genç, Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Muhtar Genç, ‘’Bu iftarın mahallemizde verilmesinden çok mutlu olduk. Ramazan ayı bolluk, bereket demek. Ramazan ayı açın halinden anlamak, paylaşmak demek. Gönüllerin Allah’a verdiği bu mübarek ayda barış ve kardeşlik duygusuyla birlik, beraberlik için mübarek ramazan ayının özünü anlamak, paylaşmanın en güzel örneği olan ve bizlere bugün bu iftar sofrasını kuran Şevket Can başkanıma çok teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.
Gazipaşa mahallesinde verilen iftar programının mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getirdi.
Başkan Can, ‘’Ramazan ayı hepimize mübarek olsun. Cenab-ı Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Cenab-ı Allah bağışlayandır, bağışlamayı sevendir. Bütün ümmet-i muhammeti bağışlasın, bizleri de bağışlasın diyorum. Ramazan ayı birlik demektir, beraberlik demektir, hayır demektir, ibadet demektir. Gerçekten bugün bu mahallemizde iftar vermenin mutluluğu ve heyecanını siz değerli hemşehrilerimle birlikte yaşıyorum’’ dedi.
Tarsus’ta yaşayan bütün insanlara ve çocuklara rahat bir hayat bırakmak için mücadele ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, ayırmadan, ayrım yapmadan bütün insanlara eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.
Başkan Can, ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 34 tane hizmetimizi açmanın mutluluğunu ve heyecanını sizlerle birlikte yaşadık. Tarsus’umuzda ayrım yapmadan, ayırmadan, dini, dili, ırkı, milleti, memleketi, partisi ne olursa olsun Allah rızası için çalışıyoruz. Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak içinde çalışmaya devam ediyoruz. Tarsus’umuzda mahallemizin ihtiyacı, eksiği ne ise muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla görüşerek o hizmeti yapıyoruz. Bu mahallemizde taziye evi eksiği vardı. İlk taziye evimizi Gazipaşa mahallemizde yaptık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu anda Tarsus’ta 9 tane cami inşaatımız devam ediyor. 8 tane taziye evi, 2 tane caminin açılışını yaptık. Bunun yanında otel, berdan projesi, 15 Bin kişilik gösteri merkezi inşaatımız, Pazar yeri, halı saha, çay bahçesi inşaatlarımız da devam ediyor. Şehrimizde 45 tane mahallemiz var, 129 tan köyümüz var. Köylerimizde parke çalışması, park çalışması devam ediyor. Gündüz yorulmadan, gece uyumadan Cenab-ı Allah’ın izniyle, sizlerin duası ve desteğiyle Tarsus’umuzu şantiye haline çevirdik. Bizim hizmetle ilgili bir sıkıntımız yok. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun alnımız ak, başımız dik çünkü biz ayrım yapmıyoruz. Çünkü biz ötekileştirmiyoruz. Tarsus’umuzda yaşayan, Tarsus’umuzun havasını teneffüs eden, Tarsus’umuzun suyunu içen bütün insanlarımız biz hemşehrimizdir. Biz 335 Bin insanımızın belediye başkanı olmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Niyetimiz ve düşüncemiz, Tarsus’umuzda yaşayan bütün insanlarımızın burnu kanamaması için çalışıyoruz. Tarsus’umuzda yaşayan bütün çocuklarımıza ve insanlarımıza rahat, yaşanabilir bir şehir bırakmak için mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın geleceği için, hepimizin geleceği için rahat ve yaşanabilir bir ortamda yaşamak için mücadele ediyoruz. Çünkü bizim sadece görevimiz yol yapmak, park yapmak değil, bizim görevimiz Tarsus’umuzda yaşayan bütün insanlarımızı severek, kucaklayarak, ayrım yapmadan, eşit bir şekilde hizmet etmektir. Allah’a çok şükür bu şekilde de hizmet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin