Başkan Can, “Köylerimiz Şehirleşecek, Şehrimiz Güzelleşecek”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmet bilgilendirme toplantısı için gittiği Esenler Mahallesi’nde kurbanlar kesilerek ve alkışlarla karşılandı.

02 Kasım 2018 Cuma, 11:56
Başkan Can, “Köylerimiz Şehirleşecek, Şehrimiz Güzelleşecek”
-

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmet bilgilendirme toplantısı için gittiği Esenler Mahallesi’nde kurbanlar kesilerek ve alkışlarla karşılandı.
“Köylerimiz Şehirleşecek, Şehrimiz Güzelleşecek” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Şevket Can, görev süresi boyunca köylere verdiği hizmetlerin değerlendirmesini her mahallede olduğu gibi Esenler Mahallesi’nde de sevgi gösterisiyle karşılanmasıyla tam not aldığını gösterdi.
Toplantıda ilk söz alan Esenler Mahalle Muhtarı Abbas Gürlek konuşmasında, “Her mahallede olduğu gibi bizde de sorunlar vardı. Gidilecek tek bir adres vardı, o da Şevket Can’dı’’ dedi.
Gürlek, ‘’O nasıl bizi hiçbir gün yalnız bırakmadıysa biz de onu yalnız bırakmayacağız. Sonuna kadar da yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.
Nerdeyse her gün bir mahallede toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Şevket Can, Esenler’in önemine vurgu yaptı.
Başkan Can, “Alparslan Türkeş’in ziyaret ettiği bu köyümüzü seçimden seçime değil, her an, her gün hatırlıyoruz” diyerek, Tarsuslulara verdiği öneme değindi.
Hizmet bilgilendirme toplantısında 3 Cami, 6 Halı Saha, 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi, Pazar Yerleri, taziye evleri, Güneş Enerjisi Santrali, Berdan Projesi, 15 Bin Kişilik Gösteri Merkezi ve daha bir çok yaptıkları ve bitirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, “köylerimizin duası ve desteği, tercihi ve teveccühüyle bu makamlara geldiğimizi unutmadık ve unutmayacağız” şeklinde konuşurken yeni hizmetlerin de müjdesini verdi.
Başkan Can, “Bizim çalışmakla ilgili sorunumuz yok, bizim işimiz, mesleğimiz belediyecilik. Biz bu işin çıraklığından geliyoruz. Biz bu işin mektebinden geliyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız yere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Tarsus Belediyesi birliğin, kardeşliğin, huzurun, güvenin adresidir. Vatanı, milleti, memleketi sevmenin adresi Tarsus Belediyesidir. Tarsus’umuza bağlı 45 mahallemizde, 129 köyümüzde ayak izimiz ve alın terimiz var. Gidemediğim bir tek mahalle yoktur. Seçimden seçime köylü hatırlanmaz. Vatandaşın acısını, sevincini paylaşacaksın. Sevinci, acısını paylaşmayan bu memlekette belediye başkanı olamaz. Biz 336 bin vatandaşımızın belediye başkanıyız“ şeklinde konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise konuşmasında belediyeciliğin bir vizyon ve öngörü meselesi olduğunu, Tarsus’un örnek olduğunu söyledi.
Toplantı sonunda Başkan Can ve Başkan Tuna mahalledeki çocuklara hediyeler dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin