Başkan Can, Hizmetlerini Tek Tek Tarsusluların Hizmetine Sunmaya Devam Ediyor

Tarsus modern bir semt pazarına daha kavuşuyor Ferahim Şalvuz kapalı semt Pazarı 8 Şubat cuma günü açılıyor

06 Şubat 2019 Çarşamba, 11:47
Başkan Can, Hizmetlerini Tek Tek Tarsusluların Hizmetine Sunmaya Devam Ediyor
-

Tarsus Belediyesi tarafından Ferahim Şalvuz Mahallesine yaptırılan Kapalı Semt Pazarı 8 Şubat 2019 Cuma günü saat 13.30 hizmete açılıyor.
Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin ve Beydeğirmeni mahallelerine hizmet verecek olan kapalı semt pazarı modernliğin yanı sıra renkli desen verilmesiyle ayrı bir ilgi çekiyor.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kapalı semt pazarının bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Siyaset yapmadan herkesin belediye başkanı olmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Can, “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne kadar 339 bin Tarsuslunun belediye başkanı olmak için mücadele ettik. Siyaset yapmadık. İnsan ayırmadık. Mahallelerimizden gelen talepleri hemen projelendirip vatandaşımızın isteklerini hızlıca yerine getirmeye çalıştık. Bu projelerden biri de Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallemizin isteği olan kapalı semt pazarını inşallah Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Mahalle ihtiyacını rahatça karşılayacak semt pazarımız mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun. Tüm vatandaşlarımızı bu açılışımızda bizimle birlikte olamaya davet ediyorum” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin