Başkan Can, Dünya Engelliler Gününü Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

30 Kasım 2018 Cuma, 12:30
Başkan Can, Dünya Engelliler Gününü Kutladı
-

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Şevket Can, engelleri ortadan kaldırmak için engelsiz projeler geliştirdiklerini belirtti.

Başkan Can, “Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından engelli sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak açısından, önemli bir gündür. Engelli vatandaşlarımızın hayatın her aşamasında yer almaları için gerekli altyapıyı hazırlamak zorundayız. Gerek yerel yönetimler gerekse hükümetlerin bu konuda mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. İşte bütün bunların sonunda sporda, sanatta ve hayatın her alanında başarılarına başarı katan engellilerimiz hayatın tam da ortasında yer alacaklardır. Geleceğe güvenle bakacaklar ve huzurlu mutlu bireyler olacaklardır. Tarsus Belediyesi olarak her projemizde engelli vatandaşlarımızın da o projede hakkı olduğunu düşünerek onlarında kullanabileceği şekilde tasarlamaya gayret ediyoruz. Engelleri birlikte aşacağız. Engelsiz bir Tarsus için mücadele ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle tüm engelli vatandaşlarımıza en içten sevgilerimi saygılarımı sunuyor, herkesi engellerin kaldırıldığı bir Tarsus ve dünya için mücadele etmeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM

Tarsus Belediyesi, Tarsus Belediyesi Spor Kulübü birlikteliğiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde özel bir etkinlik düzenlenecek.

3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlik Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilecek.

Gönülden, gönüle giden sevgi, saygı yolunda engel yoktur diyen Belediye Başkanı Şevket Can, düzenleyecek oldukları ‘Sev Kardeşim Elini Ver Bana’ isimli özel etkinliğe bütün vatandaşları davet etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin