Başkan Bozdoğan, Tüm Çocukları Şenliğe Davet Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Şenliği’nin 4’üncüsü Pazar günü yapılacak.

25 Nisan 2019 Perşembe, 11:15
Başkan Bozdoğan, Tüm Çocukları Şenliğe Davet Etti
-

Tüm çocukları şenliğe davet eden Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, geleceğimizin teminatı olan çocuklara gönüllerince eğlenecekleri bir program hazırladıklarını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği bu yıl 4’üncüsü yapılacak. Şölen havasından yapılacak olan şenlikte çocuklar için masal kahramanları, oyun grupları, midilli atlarıyla gezinti, survivor yarışmaları, engelsiz şarkılar, karaoke şarkı yarışmaları, yüz boyama, geleneksel çocuk oyunları, mini konser, zekâ oyunları atölyeleri, ritim show, canlı heykeller, pandomim gösterileri, dans gösterileri ve çocukların gün boyu güzel bir gün geçirebilmeleri için eğlenceli yarışmalar yer alacak. Bunun yanı sıra etkinlikte sivil toplum kuruluşları, Hanımeli Pazarı, Siptilli Çarşısı ve Kırkkaşık Bedesteni esnafları da stant açacak.
Bütün çocukları şenliğe davet eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Çocuklar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği bir program hazırladık. Ülkemiz ve kentimizde saygı, sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik tohumlarının yeşermesini dilerken, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrar en içten duygularımla kutluyor, bu özel günü bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum” dedi.
Katılımın yüksek olması beklenen Çocuk Şenliği, 28 Nisan Pazar günü İsmetpaşa Mahallesi Hasan Ali Yücel Ortaokul yanında saat 10’da başlayacak.
Başkan Bozdoğan, Tüm Çocukları Şenliğe Davet Etti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin