Başkan Bozdoğan, Personel İle Bayramlaştı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, meclis salonunda belediye personelleri ile bir araya geldi.

01 Haziran 2019 Cumartesi, 07:22
Başkan Bozdoğan, Personel İle Bayramlaştı
-

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “.Ben sizlerle bu 5 yıllık süreç içerisinde yol arkadaşlığı, iş arkadaşlığı yapacağım ve bu süreç içerisinde hepiniz benim kardeşimsiniz, abimsiniz, ablamsınız, dostumsunuz.
“HEPİMİZİN BAYRAMLARLA İLGİLİ ÇOK GÜZEL ANILARI VAR”
Burada yaklaşan Ramazan bayramı öncesi belediye çalışanlarına seslenerek, oldukça duygusal bir konuşma yapan Başkan Bozdoğan, “Bayramlar bizim için çok farklı, dostlukların daha çok pekiştiği, birlikteliğimizi daha iyi görebildiğimiz. İnsanların bazen özlemlerini, bazen sevdalarını ortaya koyduğu bir süreç, elbette hepimizin bayramlarla ilgili çok güzel anıları vardır. Mutlaka hep geçmişte bayramlar deriz. Maalesef bu bayram çok sevdiğim insanla bende birlikte kutlayamayacağım. Onu kaybettim 6 ay önce, onun çok büyük özlemi var tabi, Allah hiçbir zaman sevdiğiniz insanları, değer verdiğiniz insanları başınızdan eksik etmesin. Kaybedince değeri çok fazla oluyor, inanılmaz fazla oluyor” dedi.
“HEPİNİZ BENİM KARDEŞİMSİNİZ, ABİMSİNİZ, ABLAMSINIZ, DOSTUMSUNUZ”
5 yıllık süreçte Tarsus’la ilgili çok güzel projelerinin olduğunu ifade eden Bozdoğan, “Üreten bir Tarsus dedik, eğiten bir Tarsus dedik ve sağlıklı Tarsus dedik. Aslında bir şehir için genel bir performans düşündüğünüz zaman bir kentte geliriyle, sağlığıyla, ekonomisiyle vardır ve bu ögeler ne kadar güçlü olursa bu ögeler meydana gelirken de bizlerin o özverili çalışmalarında kimseye çaldırmadan, çırptırmadan bu işleri başarırsak emin olun 5 yıl sonra herkes bize Allah razı olsun der. Ben sizlerle bu 5 yıllık süreç içerisinde yol arkadaşlığı, iş arkadaşlığı yapacağım ve bu süreç içerisinde hepiniz benim kardeşimsiniz, abimsiniz, ablamsınız, dostumsunuz. Bu bayramda da emin olun ben buraya geleceğim, çalışacağım. Yapacak daha çok işim ar çünkü. Mesaiyi hiçbir zaman farklı bir olgu olarak düşünmedim. Çalışmanın mesaisi olmaz ve emin olun bu iki ay içerisinde çıkardığım derslerde çok, önümüzdeki hedefleri koyarken de elbette ki insanlarımıza özellikle gariban insanlarımıza destek olmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
“TARSUS, SİYASETİN ÇOK ÜSTÜNDE”
Tarsus’un siyasi partilerin üzerinde olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan, son olarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Değerli arkadaşlar ilk gün müdürlerimizle bir toplantı yaptığımda benim artık rozetim yok demiştim. Tarsus partilerin çok üstünde demiştim. Sizlerden de bu çalışma hayatınızda en çok istediğim. Mesai saatleri içerisinde de olsa siyasi olarak ta bir eylemde bulunmamanız. İnsanlar daha sonrasında istediğini yapabilir. Herkesin bir ideolojisi vardır, düşünceleri, fikirleri vardır. Ama o yoğruldular hiçbir zaman mesainize aksamasın emin olun burada sizler demin söylediğim gibi benim kardeşimsiniz, abimsiniz, ablamsınız ama asıl önemli olan bu yolda hiçbir zaman geriye bakmadan birlikte ileriye yürüyeceğim insanlarsınız. Artık hedefimiz net bundan sonra planlarımızla, projelerimizle durmadan ileriye gideceğiz. Bayramınız kutlu olsun”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin