BAŞKAN ALDEMİR, "8. OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE HAZIRIZ"

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,  Mersin İl ve ilçe teşkilatları olarak yarın Ankara'da yapılacak olan 8. Olağan Büyük Kongreye hazır olduklarını belirtti.

22 Şubat 2025 Cumartesi, 09:42
BAŞKAN ALDEMİR, "8. OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE HAZIRIZ"
-

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,  Mersin İl ve ilçe teşkilatları olarak yarın Ankara'da yapılacak olan 8. Olağan Büyük Kongreye hazır olduklarını belirtti.

Başkan Kandemir, 8.Olağan Büyük Kongre ncesi, AK Parti Genel Başkan  Yardımcısı  ve Teşkilat Başkanı Efkan Kandemir  videokonferans yöntemiyle 81 İl başkanlarının  katılımı ile hazırlık çalışmaları kapsamında  istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydetti. 

Başkan Aldemir şu açıklamayı yaptı 

"Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında videokonferans yöntemiyle 81 İl Başkanımız, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Yusuf İbiş, İl Kadın Kolları Başkanımızı Temsilen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Hülya Ekin ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Karagöz’ün katılımlarıyla 8.Olağan Büyük Kongremizin hazırlık çalışmaları kapsamında istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 23 Şubat 2025 Pazar günü saat 10.00’da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştireceğimiz 8.Olağan Büyük Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
REKTÖR ÖZEN 'DEN, REKTÖR KOÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BAŞKAN KARA, MÜDÜR.FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
BAKAN YERLİKAYA :"723 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI"
BAŞKAN ALDEMİR, HIZLI TREN PROJESİ TARSUS BÖLÜMÜNDEKİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
TARSUS TSO, "YENİ DÖNEMDE RUSYA İLE TİCARET FIRSATLARI" PANELİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
MERSİN ESOB, DENETİM KURULU NİSAN AYI TOPLANTISINI YAPTI
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN ALDEMİR, TARSUS'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
ÇAMLIYAYLA'DA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda Acil Durum Tatbikatı

Mersin Haber ,Mersin