Başkan Adayı Vahap Seçer, "Kadınlardan, Çocuklardan, Yoksullardan Tarafım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin’in dört bir köşesinde, toplumun farklı kesimleriyle buluşmalarını sürdürüyor.

02 Mart 2019 Cumartesi, 08:27
Başkan Adayı Vahap Seçer, "Kadınlardan, Çocuklardan, Yoksullardan Tarafım"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, ayrımcılık yapmadan hizmet vereceklerini belirterek, “Elbette ben başkanlığım sürecinde taraf olacağım. Bir, kadınlardan taraf olacağım. İki, çocuklardan taraf olacağım. Üç, gençlerden taraf olacağım. Dört, fakir fukaradan taraf olacağım” dedi. Vahap Seçer, mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığının engellenmesiyle ilgili süreci de “İnşallah böyle komplolar bir daha olmaz. Biz yolumuza tertemiz devam ediyoruz. Yalanla, dolanla, komployla, karalamayla işimiz yok” sözleriyle yorumladı.
Eski otogar civarındaki esnafla bir kahvehanede yapılan toplantıda buluşan Vahap Seçer proje ve hedeflerini özetledi, ardından da esnafın sorunlarını dinledi.
Eski otogar civarındaki otel, lokanta gibi işletmelerde faaliyet gösteren esnaf, yıkılan otogarın yerine makine parkı yapıldığını, iş makinelerinin ve çöp arabalarının bu parkta konuşlandığını belirtti. Esnaf, şehrin tam ortasında kalan, güney kısmında 4 okul ve batı kısmında bir hastane bulunan eski otogar arazisinin daha işlevsel bir proje için değerlendirilmesini talep etti.
‘ÇALIŞKAN, ZEKİ, NAMUSLU İNSANLARLA BU ŞEHRİ YÖNETİRİZ’
Vahap Seçer daha sonra Huzurkent Mahallesi’nde bir parkta düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.
Belediye başkanı olduğunda Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm ilçelere eşit hizmet vereceklerini, ayrımcılığa izin vermeyeceklerini ifade eden Vahap Seçer şunları söyledi:
“Belediye başkanı olduğumda ayrımcılık olmayacak. Hiç kimse dininden, dilinden, mezhebinden, meşrebinden, etnik kökeninden dolayı ötekileştirilmeyecek. Elbette ben başkanlığım sürecinde taraf olacağım. Bir, kadınlardan taraf olacağım. İki, çocuklardan taraf olacağım. Üç, gençlerden taraf olacağım. Dört fakir fukaradan taraf olacağım. Ya yatarak Mersin’ i bir yere getiremeyiz. Zayıf kadrolarla bu şehre hizmet edemeyiz. Çalışkan, zeki, namuslu insanlarla bu şehri yönetiriz. Böyle bürokratlarla bu memlekete bir şeyler katarız.”
‘YALANLA, DOLANLA, KARALAMAYLA İŞİMİZ YOK’
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın önce İyi Parti’den, ardından da Demokrat Parti’den adaylığının engellenmesiyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.
Vahap Seçer, “Mevcut belediye başkanı ciddi iddialarda bulundu. Dedi ki ‘içerden vuruldum.’ Adaylık sürecinde partiler birini görevlendirirler o kişi gider dosyaları teslim eder. Sayın Kocamaz’ın iddiasına göre görevlendirilen kişiler evrakı geç götürüyor ve Sayın Kocamaz yarış dışı kalıyor. Karanlık eller Mersin’de seçimlere müdahale ediyor. Etkin 3 aday vardı. Etkin 3 adayın olması bir denge unsuruydu. Cumhur İttifakı bu dengeyi kendi lehine bozmak istedi. Aslında bu operasyon İyi Parti’ye karşı değil, CHP’ye karşı yapılmış bir operasyondur. İnşallah böyle komplolarla bir daha karşılaşmayız. Biz yolumuza tertemiz devam ediyoruz. Yalanla, dolanla, komployla, karalamayla işimiz yok. Tüm ayak oyunlarına rağmen, tüm komplolara rağmen bu oyunu bozacağız. 31 Mart gecesi sandıklardan çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Adayı Vahap Seçer, ''Kadınlardan, Çocuklardan, Yoksullardan Tarafım''
Başkan Adayı Vahap Seçer, ''Kadınlardan, Çocuklardan, Yoksullardan Tarafım''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin