Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Bizim Gündemimiz İstihdam, Yatırım, Yoksulluk’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, kamyoncu esnafıyla buluşmasında, “Söylentilere kulak asmayın.

18 Mart 2019 Pazartesi, 16:34
Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Bizim Gündemimiz İstihdam, Yatırım, Yoksulluk’
-

Bekadır, teröristtir, bu laflara karnımız tok. Onlar böyle karalamalardan, çamur atmalardan medet umuyor ama Türkiye farklı bir gündemle meşgul. Bizim gündemimiz istihdam, yatırım, yoksulluk. Bunları konuşmamız lazım” dedi. Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda, hükümetin ve özel sektörün Mersin’e yapacağı her yatırıma, görev alanında olsa da olmasa da destek vereceğini ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus Kamyoncular Kooperatifi’nde kamyoncu esnafıyla bir araya geldi.
Mersin’e umutsuzluk değil, umut vermek istediklerini ifade eden Vahap Seçer, seçim kampanyası boyunca Mersin’in gerçek potansiyelinin açığa çıkarılması ve refahın artırılmasıyla ilgili projelerini halka anlattıklarını söyledi.
Vahap Seçer, “Çok sayıda parti var ama Mersin’de iddialı olan, takip edilen 3 aday var. Cumhur İttifakı adayı var. CHP adayı var. Bir de Demokrat Parti’nin İyi Parti desteğiyle çıkardığı aday var. Ama bunların içinde de 2 adayın çekiştiği görülüyor. Aslında çekişen de demek istemiyorum. Bu seçimi çok rahat şekilde alacağız. Tarsus’tan Anamur’a kadar birçok ilçelerde seçimi kazanacağız. Buna inanıyorum. Şimdi birileri bir takım söylentilerle seçim sonucuna etki etmeye çalışıyor. Söylentilere kulak asmayın. Bekadır, teröristtir, bu laflara karnımız tok. Onlar böyle karalamalardan, çamur atmalardan medet umuyor ama Türkiye farklı bir gündemle meşgul. Bizim gündemimiz istihdam, yatırım, yoksulluk. Bunları konuşmamız lazım” dedi.
‘İŞÇİ ÇIKARMA OLMAYACAK’
Mersin’in en önemli sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Vahap Seçer, “Herkes benden iş istiyor. Ben herkese belediyede iş verebilir miyim? Belediyenin ihtiyacı yoksa benim adamım, benim partilim diye işe almam doğru mu? Hep bundan şikayet ediyoruz. Ben de aynısını yaparsam doğru olmaz. Belediyede 9500 kişi çalışıyor. 15 tane fabrika büyüklüğünde bir istihdam. Diyorlar ki ‘Vahap Seçer kendisinden olmayanları işten çıkaracak, yerine kendi partisinden eleman alacak.’ Bakın bir kez daha söylüyorum. Siyasi görüşünden, etnik kökeninden dolayı kimse işten çıkarılmayacak. Alın teriyle çalışan herkes Vahap Seçer’in güvencesinde. İnsanları siyasi görüşünden, etnik kökeninden dolayı işinden etmek siyaseten de doğru değil, ahlaken de doğru değil, dinen de doğru değil. Böyle bir şey kesinlikle olmayacak. Bunu gittiğiniz her yerde anlatın” ifadelerini kullandı.
TARSUS ÜNİVERSİTESİ’NE VE OSB’YE DESTEK SÖZÜ
Tarsus Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Üniversitesi ve Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi için belediyenin tüm olanaklarını seferber edeceklerini söyleyen Vahap Seçer, “Tarsus Kazanlı projesinin üzerinden 10 yıl geçti sonuç alamadık. Bu benim yatımım değil ama o yatırım için gereken katkıyı vereceğim. Sadece orası için değil, Mersin’e gelsin, Cumhurbaşkanı, hükümet, adını ne koyarsanız koyun, memlekete yatırım yapsın, görev alanım olsun olmasın emirlerine amadeyim. Ben istiyorum ki Mersin yatırım alsın. Yatırım üssü olsun. Sadece kamu yatırımları değil. Özel sektör yatırımı da gelsin, ben de onlara kolaylık sağlayayım” dedi.
Nakliyatçıların Mersin ekonomisi için önemli olduğuna değinen Vahap Seçer, “Nakliyatçılara özel projelerimiz var.Liman ve otobanı bağlayan bir alanda nakliyeciler sitesi kuracağız. Yakaköy’dede bir lojistik köy kuracağız” diye konuştu.
Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Bizim Gündemimiz İstihdam, Yatırım, Yoksulluk’
Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Bizim Gündemimiz İstihdam, Yatırım, Yoksulluk’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin