Başkan Adayı Seçer, "Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mezitli ilçesine bağlı Eski Mezitli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

30 Ocak 2019 Çarşamba, 13:29
Başkan Adayı Seçer, "Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, "Büyükşehir Belediyesi'nin çok büyük bütçesi var. Bunları akıllıca değerlendirebiliriz, bunları hizmete dönüştürebiliriz. Belediyeyi yönetmek var, yönetmek var. Bir işi 10 lirayla yapmak var, aynı işi 100 liraya yapmak var. Onun için belediyeyi akıllı insanların, namuslu insanların yönetmesi lazım" dedi. Belediye başkanı olması durumunda, partisi ne olursa olsun hiçbir işçinin belediyeden çıkarılmayacağını, hiçbir yatırımcının ayrımcılığa maruz kalmayacağını taahhüt eden Seçer, "Bizim işsizliği ortadan kaldırmamız lazım" ifadelerini kullandı.
Mahalle kahvehanesinde yapılan toplantıya Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile mahalle muhtarı Veysel Gılıçoğlu da katıldı.
Şirket yönetmekle belediye yönetmenin birbirine benzediğini ancak aralarında çok büyük bir farkın da olduğunu ifade eden Vahap Seçer, "Kendi şirketinizde paranızı harcarken bonkörlük yapabilirsiniz ama belediyede vatandaşın parasını çarçur etmeye hakkınız yoktur" dedi.
Vahap Seçer, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin çok büyük bütçesi var. Bunları akıllıca değerlendirebiliriz, bunları hizmete dönüştürebiliriz. Belediyeyi yönetmek var, yönetmek var. Bir işi 10 lirayla yapmak var, aynı işi 100 liraya yapmak var. Onun için belediyeyi akıllı insanların yönetmesi lazım. Belediyeyi namuslu insanların yönetmesi lazım. Allah her şeyi affederim ama kul hakkıyla gelirseniz bütün af kapıları kapalı diyor. Buna dikkat etmek lazım. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.
'BELEDİYEDEN İŞÇİ ÇIKARMAYACAĞIM'
Halkı kandıran, aldatan bir siyasetçi olmadığını, seçmene boş vaatlerde bulunmayacağını, oy almak için ayrımcılık yapmayacağını belirten Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bazı vatandaşlarımız diyor ki 'Biz MHP'liyiz, Ak Partiliyiz, İyi Partiliyiz. Büyükşehir'de çalışıyoruz. Vahap Seçer seçilirse bizi belediyedeki işimizden atar mı?' Hiç merak etmeyin. İşinde, aşında olan insan benim korumam altındadır. Olur mu öyle şey? Onun da annesi var, öbürünün de var. Kendi taraftarımızın annesini sevindireceğiz derken, diğer partiye oy veren anneni ağlatmaya hakkımız yok. Meseleye geniş bakmamız lazım. Bizim işsizliği ortadan kaldırmamız lazım. Belediyeye 100 kişi aldın, 500 kişi aldın. Sorun bitmiyor ki. Binlerce insan var işsiz, aç. İnsanlar görüyorum, işsizlikten bunalıma girmiş. İşsizlik sorununa geniş bakmak lazım. İşsizliği ortadan kaldıracak, Mersin'i daha zengin yapacak ekonomik projelerimiz de var, yaşlı bakımı, çocuk bakımı gibi sosyal projelerimiz de var, tarımla ilgili projelerimiz de var."
'HİÇBİR YATIRIMCI AYRIMCILIK GÖRMEYECEK'
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Fırıncılar Odası Başkanı Şenol Kansu ile oda üyesi fırıncılarla da bir araya geldi.
Seçer, belediye başkanı olduğunda fırıncı esnafıyla vatandaş arasında denge kurulmasını sağlayacağını, halkın ekmeksiz kalmayacağı, fırıncının da ayakta kalabileceği bir sistem kuracaklarını ifade etti.
Mersin'de mobilya sektöründe faaliyet yürüten yatırımcılarla da bir araya gelen Vahap Seçer, "İş insanısınız, yatırımcısınız, sizin dilinizden anlayan bir belediye başkanı istersiniz. Bu konuda mevcut adaylar içinde belki de iş dünyasıyla aynı dili konuşan tek adayım. İşadamları güvenli bir yerde, ayrımcılığın olmadığı yerde yatırım yapar. Ben iş dünyasına iki garantiyi veriyorum: Birincisi, aynı dili konuşuyoruz. İkincisi, rengi ne olursa olsun hiçbir yatırımcı benim belediye başkanlığım döneminde ayrımcılık görmeyecek. Bir sözüm daha var: Mersin'i cazibe merkezi haline getireceğim. Burada yatırım yapacak, istihdam yaratacak her işadamını havaalanında ceketimi ilikleyerek karşılayacağım" diye konuştu.
KARADENİZLİLER DERNEĞİ'NDE COŞKULU KARŞILAMA
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, CHP'nin Yenişehir Belediye Başkan adayı olan Abdullah Özyiğit ile birlikte Karadenizliler Derneği'nde düzenlenen toplantıya da katıldı.
Dernek önünde kalabalık bir topluluğa seslenen Vahap Seçer, "Mersin'de hem Yenişehir hem Mezitli Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalarına devam edecek. Sayın İbrahim Genç 15 yıl hizmet etti, ellerine sağlık. Şimdi bayrağı daha taze kana, Abdullah Özyiğit'e devretti. Asla bize kem gözlerle bakan gözleri güldürmeyeceğiz. Önce Allah'a güveniyoruz, sonra size. Bizi namerde muhtaç etmeyin" dedi.
Vahap Seçer, "CHP'den aday oluyoruz ama her partiden vatandaşa, ayrım gözetmeden hizmet etmeye de söz veriyoruz. Biz hizmet etmek amacıyla bu mücadeleye girdik. Herkes kendini iyi hissetsin. Güvende hissetsin. Bizde ayrımcılık gayrımcılık olmayacak. Bu bir genel seçim değil, yerel seçim. Particiliği bir kenara bırakın. Ak Partilisiniz saygı duyarım. MHP'lisiniz, İyi Partilisiniz saygı duyarım. Hatta şunu söylüyorum ben. Ak Partililerin çoğu bana oy verecek. Niye diyorlar. Adayları yok, benden daha iyi bir aday da bulamazlar, onun için bana oy verecekler. Ben Mersin halkından destek göreceğimi hissediyorum. Bunu seçim sonuçlarını aldığımızda göreceksiniz. 2014'te geçici olarak devrettiğimiz bir belediye başkanlığımız var. 5 yıl boyunca değerli bir kardeşimiz o görevi yaptı. Onun da eline sağlık. Ama yeni dönemde belediye başkanı Vahap Seçer olacak" diye konuştu.
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''
Başkan Adayı Seçer, ''Belediyeyi Namuslu İnsanlar Yönetmeli''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin