Başkan Adayı Mükerrem Tollu ve Meclis Üyesi Adaylarından Limonlu Esnafına Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Limonlu esnafını ziyaret etti.

20 Mart 2019 Çarşamba, 19:24
Başkan Adayı Mükerrem Tollu ve Meclis Üyesi Adaylarından Limonlu Esnafına Ziyaret
-

İstihdama destek olan ve kalkınmayı sağlayan girişimcilere ziyaretleri ile destek olan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tollu, akşam saatlerinde de Limonlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluştu.
İlçede bulunan işletme sahiplerini unutmayarak zaman zaman ziyaret eden Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, bugün de Limonlu Mahalle esnafları ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Mükerrem Tollu, her ticari faaliyetin ülkenin gelişmesine katkı sunduğunu belirtti. Ziyaretten sonra Limonlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Tollu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, yerel seçimlere birlikte girme kararı kapsamında, Erdemli’de ortak aday gösterilmişti. Büyük Birlik Partisi’nin de Adayı Tollu; bu kapsamda MHP, AK Parti ve BBP İl ve İlçe yöneticilerinin katılımı ile Limonlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.
Erdemli halkının gönlüne girmeyi başararak, coşku seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Mükerrem Tollu,“ Biz sadece ve sadece Cenabı Hakkın önünde eğiliriz. Birde sadece ve sadece hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum, bizi Erdemliyi emanete layık gören siz saygı değer gönüldaşlarımızın önünde eğiliriz. Canımız pahasına da olsa, inanmadığımız hiçbir şeyi yapmayız. Ömrümüz boyunca inandığımız değerlerin mücadelesini verdik. Tek amacımız bu aziz millete hizmet etmek. Gerisi laf-ı güzaf. Erdemli’nin merkezinden Toroslara kadar, elinin izi olan sevgili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Asla benlik duygusuna kapılmadan, ilçemizde ‘biz’ olgusunu oluşturmaya çalıştık. 31 Mart’tan sonra daha fazla hizmet edebilmek için aklımızı, gücümüzü birleştireceğiz. Erdemli’de tarih yazmak için geliyoruz. Bu kentte doğan, bu kentte doyan, bu kentte yaşayan tüm insanlarımıza hizmet için geliyoruz”ifadelerini kaydetti.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin,“Cumhur İttifakı, ülkemize pranga vurmak isteyenlere; vatanımızı, bayrağımızı, ezanımızı susturmaya çalışanlara karşı kurulan bir güç birlikteliğidir. Bu ülkenin sigortası, Ortadoğu’nun güvencesidir. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey bekamız için istiklalimiz için istikbalimiz için Türk Milletiyle birlikte bu beraberliği oluşturdular. Biz MHP ve AK Parti olarak, Başkan Adayımızın projelerini genele taşıyacağız”ifadelerini vurgularken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun yanında olduklarının altını çizerek,“Cumhur İttifakı; bu ülkenin birliği, bu milletin geleceği, çocuklarımızın yarınlarıdır. Kim ne derse desin, kim bu yoldan dönerse dönsün biz dönmeyeceğiz. Hükümette AK Parti, mecliste MHP ve AK Parti ittifakı var. Cumhurbaşkanımızın, AK Partimizin ve MHP’nin Büyükşehirde ortak Adayı Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu’dur. Biz bu ittifak için liderlerimizden emir aldık. Onun için liderlerimize, davamıza arkamızı dönüp, başka sevdalara gitmedik ve mezara kadar da gitmeyeceğiz. Projeyse bizde, yatırımsa bizde, iktidarsa bizde, başkansa bizde Allah’ın izniyle. Başkan bizim, başkan…”ifadelerine yer verdi.
Limonlu esnafları ve vatandaşlar, Tollu’nun hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin