Başkan, ‘’1 Nisan’dan İtibaren Hizmetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz’’

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezmelerini sürdürüyor.

23 Mart 2019 Cumartesi, 12:05
G: 23.03.2019 - 12:10
Başkan, ‘’1 Nisan’dan İtibaren Hizmetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz’’
-

İlk olarak Altaylar mahallesinde büyük bir kalabalığı arkasına alarak vatandaşları selamlayan Başkan Can, daha sonra gittiği Yeşilyurt mahallesindeki akşam toplantısında binlerce hemşehrisi alkışlarla karşıladı.
Her mahallenin kendini bağrına bastığını, büyük kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılamasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Can, seçimin sonucunun belli olduğunu açık ara kazanacaklarını söyledi.
Kendisini yoğun kalabalıkla karşılayan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Can, ‘’Bizler 5 yıldır Rabbimin rızasını kazanmak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Ayrım yapmadık, ayırmadık, ötekileştirmedik. Tarsus’umuzda yaşayan bütün insanlarımıza, hemşehrilerimize eşit bir şekilde hizmet ettik. 336 Bin insanımızın Mutluluğunu, mutluğumuz gördük. Acısını yüreğimizde hissettik. Sevincine ortak olduk. Kıymetli hemşehrilerim seçime kısa bir zaman kaldı. Biliyorsunuz yıllardan beridir gelen terör olayları oldu ama en acısı 15 Temmuz tarihimize kara bir gün, kara bir gece olarak geçti. O gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkın diye milletimize beyanat vererek çağrıda bulundu. Genel Başkanımız sn. Dr Devlet Bahçeli’de o gün hükümetimizin ve devletimizin yanındayım dedi. Aziz Türk milletimizin sokağa çıkmasıyla, hava alanlarına gitmesiyle bu Cumhur İttifakı o gün o gece milletimizin oluşturmuş olduğu bir ittifaktır. Ülkemizde o gün bayrağımız ve vatanımız tehlikeye girmişti. Çok şükür aziz Türk milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu darbecilere gereken dersi verdi. 31 Mart günü sandığa gittiğiniz zaman sizler oy kullanacaksınız. Bu seçim partili, partisiz Tarsus’ta yaşayan bütün hemşehrilerimizden bir isteğimiz var. Şehrimizin ve ülkemizin birliğe, beraberliğe ihtiyacı var. Onun için bütün hemşehrilerimiz sandığa gidip vatandaşlık görevini yerine getirecek. Şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi ile seçime giriyoruz. Sizlere üç pusula verilecek. Ak Parti’nin pusulada amblemi olmayacak. Ak Parti’nin bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nin amblemi 3 Hilaldir. Ak Parti’ye ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşehrilerimiz 3 hilale mührünü vuracak. Tarsus’ta Şevket Can’a, Mersin’de Hamit Tuna’ya hayırlı olsun diyecek. Biz diğer siyasi partilere gönül veren hemşehrilerimizin oylarının da alayına talibiz. Bu seçimi sandıkları patlata patlata Allah’ın izni ile açık ara kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.
Başkan, ‘’1 Nisan’dan İtibaren Hizmetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz’’
Başkan, ‘’1 Nisan’dan İtibaren Hizmetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz’’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin