Başbakanlık'tan sosyal medya açıklaması

Son zamanlarda meydana gelen terör olaylarıyla ilgili sosyal medyada yapılan terörü övücü paylaşım yapanlar yandı.

02 Ocak 2017 Pazartesi, 21:02
Başbakanlık'tan sosyal medya açıklaması
-

31 Aralık gecesi İstanbul’da Ortaköy'de yaşanan terör saldırısı sonrası sonrası sosyal medyada üzerinden ayrımcılık içeren paylaşımlara yer verildiğine dikkat çeken Başbakanlık'tan konuyla ilgili bir yazılı açıklama yapıldı. 
 
Açıklmada şu ifadelere yer verildi:
 
31 Aralık gecesi İstanbul’da meydana gelen menfur saldırı sonrası ne yazık ki, sosyal medyada birtakım ayrımcılık içeren paylaşımlara yer verildiği görülmektedir.
 
Değerler ve yaşam tarzları üzerinden yapılan eleştirilerin, kutuplaşmaya sevk edici paylaşımların teröre hizmet edeceği unutulmamalıdır.
 
Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde, terör eylemlerini haklı gösterebilecek bu tür söylemler tehlikeli birer tuzaktır.
 
Beka mücadelesi verdiğimiz şu günlerde kurulan bu ucuz tuzaklara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Ülkemizin ve milletimizin menfaatleriyle bağdaşmayan bu tür paylaşımlar aynı zamanda suç teşkil edebilecektir. Halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek bu paylaşımları yapanlarla ilgili yasal süreçlerin başladığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HASAR GÖREN CAMİLERDE İNCELEME
TEKNOFEST GENÇLİĞİYLE NİCE ASIRLAR BOYUNCA BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
VALİ TOROS'TAN, ALATA BAHÇE ZİYARETİ
MİLLİLERİMİZDEN İRAN’DA 7 MADALYA
MERSİN FORUM AVM'DE İŞYERİNİN TAVANI ÇÖKTÜ: YARALILAR VAR
VALİ TOROS, ÇİFTLİKKÖY HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ DENETLEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhuriyet Yerleşkesi Açılış Töreni’ne Katıldı
BAŞKA SARI " GELENEKSEL 3. BAHAR ŞENLİĞİ"NE KATILDI
MAHSUR KALAN KÜÇÜK KÖPEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE

Mersin Haber ,Mersin