Bana Saldırdılar Diyen Dolmuş Şoförü "Kadın ve Yanındaki Erkek Şahıs Bana Saldırdı, Kendimi Savunurken Kadın Bayılma Numarası Yaptı" Dedi

Pazar akşamı Çocuk Esirgeme ışıklarında bir kooperatife bağlı yolcu taşıma minibüsündeki şahıslar ile şoför arasında yaşanan olaya ilişkin asıl mağdurun kendisi olduğunu ifade eden şoför E.K., kadının yanındaki erkek şahıs "şer*** git sana para yok" diyerek bana vurmak için elini kaldırdı ve kendimi savunmak için kolumu kaldırdığımda kolumun çarptığı kadın yere düştü dedi.

16 Kasım 2020 Pazartesi, 13:37
G: 16.11.2020 - 13:59
Bana Saldırdılar Diyen Dolmuş Şoförü "Kadın ve Yanındaki Erkek Şahıs Bana Saldırdı, Kendimi Savunurken Kadın Bayılma Numarası Yaptı" Dedi
-

Olaya ilişkin karakolda ifade verip kadın ve adamdan şikayetçi olan şoför E.K. verdiği ifadede,"Ben şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir kooperatife bağlı 33 M 03** plakalı minibüsü kullanmaktayım. Akşam 20.15 sıralarında Güneykent bölgesi güzergahında seyir halinde iken, Nusratiye Mahallesi Çiftçiler Caddesine geldiğinde ismini daha sonra karakolda öğrendiğim A.Ç. adlı kadın ve kendinden yaşça küçük bir erkek şahıs ile birlikte minibüse bindiler herhangi bir ücret ödemediler.
Daha sonra güzergahım olan Nusratiye Mahallesi Çiftçiler Caddesine geldiğimde 2 şahıs inmek istediler durdum kapıyı açtım ve kendilerine ücret ödemediklerini hatırlattım.
A.Ç. isimli kadın bana hitaben "şere**iz sana para mara yok" diyerek yanındaki erkek şahıs ile birlikte aracımdan indi. Bende aracımı durdurdum ve aracımdan inip şahısların yanına gittim.
Bu sırada erkek şahıs benim üzerime doğru gelerek "şere**iz git sana para mara yok" dedi elini kaldırdı, ben bu şahsın saldırısını savurmak için elimi salladım. Bu esnada araya girip bana vuran A.Ç. isimli kadına elim çarptı, kadın yere düştü ve bayıldı.
Hemen olay yerine ambulans çağırdık ve gelen ambulans bu kadın ve yanındaki şahsı aldı götürdü.
Olay yerine gelen polisler beni Polis merkezine getirdi. Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Bahse konu olayda minibüs ücretini ödemeyen ve bana saldıran A.Ç. ve yanındaki erkek şahıstan davacı ve şikayetçiyim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin