Bakan Elvan'dan CHP'li Atıcı'ya Üniversite yanıtı

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, dün sosyal medya hesabından hükümetinde Tarsus'a üniversite yapımında vazgeçtiği iddiası üzerine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan yine sosyal medyadan cevap geldi.

28 Haziran 2016 Salı, 11:01
Bakan Elvan'dan CHP'li Atıcı'ya Üniversite yanıtı
-

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, dün sosyal medya hesabından hükümetinde Tarsus'a üniversite yapımında vazgeçtiği iddiası üzerine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’da açıklama yaparak, böyle bir durumun olmadığını söyledi.
 
Sosyal medyadaki hesabından Atıcı, "Binbir emekle hazırladığımız Tarsus Üniversitesi teklifi önce Bakanlar Kurulu tarafından dikkate alındı, şimdi ise geri çekmeye çalışıyorlar. Tarsus'a üniversite kurulmasından vazgeçen AKP hükümetine karşı Milli Eğitim Komisyonunda var gücümüzle direniyoruz." ifadeleri ile Tarsuslular şok olmuştu.
 
Tarsus’a Üniversite kurulması konusunda, muhalefet milletvekillerinin sosyal medyada paylaşımları üzerine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’da açıklama yaparak, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi.
 
Bakan Elvan, sosyal medya hesapları üzerinden şunları paylaştı: “Tarsus için söz verdiğimiz üniversitemizi yapacağız. Vazgeçme söz konusu değil. Bu haberlere itibar edilmemeli. Sadece komisyonda yer alan tasarıdan yeni kurulacak üniversitelerin hepsi çıkarılıyor. Bunlar yeni bir tasarı olarak ele alınacak ve bu yaz konu halledilmiş olacak. Tarsuslu hemşehrilerim müsterih olsun.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
3 MİLYON 619 ARAÇ DENETLENDİ
MÜFTÜ AKÇAY, BAŞHEKİM DİREK'E ZİYARET
MERSİN YENİŞEHİR'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN SPOR KULÜBÜ, BURSASPOR YÖRSAN’I BOYNU BÜKÜK GÖNDERDİ: 89-82 İ
TOROSLAR’IN İLK MAHALLE EVİ AÇILDI
GÖNÜLDEN SESLER’DEN UNUTULMAZ KONSER
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÖZEL “BİSİKLET KULLANMAYI ÖĞRENİYORUZ” ETKİNLİĞİ
BURASI MERSİN’İN ESTETİK FABRİKASI!
TARSUS'TA 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HASAR GÖREN CAMİLERDE İNCELEME
TEKNOFEST GENÇLİĞİYLE NİCE ASIRLAR BOYUNCA BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Mersin Haber ,Mersin