Baby Face Beauty İle Gençleşin!

Hollywood yıldızlarının ciltlerine uygulamış oldukları lazer teknolojisi ile daha hızlı bir şekilde cildinin gençleşmesini sağladığını biliyor muydunuz?

31 Temmuz 2021 Cumartesi, 12:29
G: 31.07.2021 - 12:39
Baby Face Beauty İle Gençleşin!
-

Üstelik bu uygulama yanak ve çene bölgesinde ki sarkmaları engelleyerek, yani gıdı oluşumunu da ortadan kaldırarak, derinin gergin olmasını ve yüzünüzün de daha canlı görünmesini sağlıyor.
Hayatımızda büyük bir değişimi de beraberinde getiren medikal estetik cihazları ve uygulamaları sayesinde, cildimizin pürüzsüz ve tam anlamıyla porselen gibi olmasını sağlayabiliyoruz. İşte ülkemizde de kullanılan ve ünlü simaların da tercihi olan Baby Face Beauty sayesinde artık canlı bir cilde sahip olmak kaçınılmaz olacaktır. Cilt üzerinde oluşan lekeleri, akne izlerini, sivilce oluşturan yağ bezelerini, kırışıklık bölgelerini yerinde tedavi etmek isterseniz, tam anlamıyla bunu Baby Face Beauty ile yapabileceğinizi söyleyelim.

Bu tür sorunlar her kadın ve erkekte görünecek olsa da, kadınlar için daha hassas bir konudur. İşte bu hassaslığa sahip olanlar için bu uygulama oldukça etkilidir. Şunu da belirtelim ki, cilt yorgunluğu yaşa göre olabilir ama hatalı kozmetik ürünleri kullanmak ve makyaj malzemelerinin kalitesi dahi bu işlemleri hızlandırır. Yani daha hızlı bir şekilde yaşlanma belirtileri gösterirsiniz. Örneğin bu tür kozmetik ürünleri kullanmamış bakımlı kadınlar, 40 yaşından sonra gözle görülür lekelenmeler ile karşılaşırken, günümüzde bu durum 25 yaşına kadar inmiş durumda.


Baby Face Beauty Kimlere Yapılır?
Genel olarak Baby Face Beauty lazer cilt bakımı için 30 yaşının üzerinde ki kadınlara uygulanabilir olduğunu söyleyelim. Çünkü bu yaşta ki kadınlar için, bu sorunlar daha belirgin bir hale gelmiş olur ve bu belirginlik sayesinde, uygulama da daha rahat yapılarak, net çözümler alınır. Son yıllarda medikal lazer ile cilt bakımının oldukça popüler hale gelmesinden dolayı, bu tür uygulamalar pek çok yerde uygulanmaya başlamıştır. Baby Face Beauty fiyatları da ele alındığında, birçok alternatifine karşın, daha net çözümler sunmaktadır.
Baby Face Beauty lazer uygulamasında aslında cilt altına hazırlanan solüsyon uygulanmaktadır. Burada yüzünüze açılacak olan mikro derece ki delikler yani gözle görülmesi imkânsız olan minicik deliklerden solüsyon salgılanır ve bu solüsyon ise sorunlu bölgeye ulaşarak, burada ki sorunların tedavi olmasını sağlar. Normal şartlarda bu gibi işlemler için cerrahi işlem gerekirken, artık Baby Face Beauty sayesinde cerrahi bir işleme gerek duymadan cildin yenilenmesini ve gençleşmesini sağlamış olacaksınız.
Bu sebeple Baby Face Beauty fiyatları yerine öncelikle uygulamayı yapan güzellik uzmanının daha önemli olduğunu bilmelisiniz. Çünkü size özel hazırlayacakları solüsyonlar sayesinde cildinizin temizlenmesini, sorunlu bölgelerin iyileşmesini sağlayacaktır. Baby Face Beauty merkezlerinden hangisinde bu uygulamayı yaptıracağınızı düşünürseniz düşünün nihai kararınızı vermeden önce o merkezde daha önce Baby Face Beauty yaptıranların yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Güzellik merkezinin Sağlık Bakanlığı onayının olması, merkezde kullanılan cihazın orijinal olması ve düzenli bakımlarının yapılması ve güzellik merkezinde gerekli eğitimleri almış uzman kişilerin olması dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardır.


Baby Face Beauty Kaç Seans Yapılır?
Güzellik merkezinde Baby Face Beauty işlemi öncesinde detaylı bir cilt analizi yapılması gerekiyor. Bu analiz oldukça önemlidir. Çünkü bu analizde cildin sorunları tespit edilir ve tedavi planlaması da buna göre yapılır. Böylelikle kaç seans yapılması gerektiği de ortaya çıkar ve bu sayede Baby Face Beauty fiyatları da belli olmuş olur. Çünkü fiyatlar seanslara göre belirlenmekte olup, yapılacak işlemler her seansa göre belirlenerek, kaç seans yapılacaksa buna göre ne kadar ücret ödeyeceğinizi de öğrenmiş olursunuz. Ama zorlu ciltlerde bu seans sayılarında bir değişim görülebilir. Bu durum ön görülen seans sayısından daha önce temizlenen ciltler içinde geçerlidir. Yani sizin için belirlenmiş olan 6 seans ise bu 5 ya da 7 seansa çıkabilir veya düşebilir. Ortaya çıkan planlamalar ile Baby Face Beauty uygulamasının kaç seans uygulanacağı ortalama olarak öğrenmiş olursunuz.
Az önce bahsetmiş olduğumuz planlamanın ne kadar önemli olduğu şimdiden öğrenmiş oldunuz. Buna göre her seansta yapılan farklı işlemler doğrultusunda, cildinizin gerekli tedavisi belirlenmiş olacak ve solüsyonlar ise buna göre deri altına enjekte edilecek. Son yılların en çok tercih edilen medikal lazer bakım uygulaması olarak karşımıza çıkan Baby Face Beauty işlemi her cilt tipine uygun olması ve tabii ki her mevsim de uygulanabilir olmasından dolayı, kadınların da ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Baby Face Beauty Nedir ve Nasıl Uygulanır
Porselen gibi bir görünüme sahip olmak isteyenler için, ismiyle aynı işlemi yapan baby face ile artık istediğiniz cilde sahip olabilirsiniz. Kadınlar için ışıldayan, parlak ve dupduru bir cilt her zaman önemlidir. Bu işlem sayesinde uygulama sonrasında cildiniz sıkılaşmaya başlar. Siyah nokta ya da sivilcelerden dolayı oluşmuş olan derin gözenekler küçülür. İnce kırışıklıklar giderilmeye başlar ve etkisi kanıtlanmıştır. Şu ana kadar hiç karşılaşmadığınız canlı bir tene sahip olursunuz. Anti-Aging bakım sağlayarak cilt lekelerinin de ortadan kalkmasını sağlar. Akne izlerine ve boyun gıdılarına karşın da etkilidir.
Özellikle cildinde farklı renkler olanlar için de Baby Face Beauty oldukça etkilidir. Yıllara göre alın bölgesi başta olmak üzere, ciltte farklı renk tonları olabilir. İşte bu uygulama cilt üzerindeki farklı renk tonlarını dengeleyerek, tek bir cilt rengine sahip olmanızı sağlar.

Kısacası koyulaşan bölgelerde cilt rengini açar ve bu sayede cildiniz daha güzel ve bebek gibi bir hale gelir. Cildimizde oluşan sivilce, akne ya da siyah noktalara karşın özel olarak geliştirilmiş olan solüsyon etki ederek, bunların oluşumunu geçleştirir ve engeller. Cildimizin temizliğine önem vererek nemlendiricilerle desteklemeliyiz. Uygulama ile birlikte, derinlemesine bir nemlenme işlemini de yapmış olacaksınız.
Her uygulama kendi içinde değişiklik gösteriyor olmakla birlikte, cildimizin sağlıklı ve genç görünmesini, nem oranını dengelemesini ve daha parlak ve canlı görünmesini sağlayan cildi yenileyen ve ünlülerin düzenli olarak yaptırmış olduğu Baby Face Beauty ile artık sizde harika bir cilde sahip olacaksınız. Türkiye'de yoğun bir şekilde tercih edilen bu uygulama ile dilediğiniz gibi cildinizin canlanmasını ve gençleşmesini de sağlamış olacaksınız.


Baby Face Beauty İle Derin Cilt Bakımı
Cilt tipi Baby Face Beauty için oldukça önemlidir. Özellikle derisi daha sert olanlarda işlem daha zor olmaktadır. Hassas olanlarda da işlem daha dikkatli yapılmalıdır. Herkesin cilt tipine göre farklı işlemler olacağı için, burada cildinizin nasıl olduğu ve sorunlarının da ne şekilde olduğu oldukça önemlidir. Buna göre de solüsyon ve serumlar hazırlanarak, belirlenen seans oranına göre cildi derinlemesine temizleme yapılır.
Bu yöntemin uygulanma aşamalarına bakacak olursak, öncelikle cildin sorunlarının tespit edilmesi, ihtiyaçlarının belirlenmesi ve sonrasında ise solüsyon ya da serumların hazırlanması olduğunu söyleyelim. Ayrıca easy mod ile advange mod olarak iki şekilde Baby Face Beauty uygulaması yapılmaktadır. Zorlu cilt tipleri için advange mod uygulanmak ve işlem daha yoğun olarak yapılmaktadır. Burada önemli olan cildiniz olduğu için, alanında uzman güzellik uzmanları ile görüşmeniz ve fikir almanız gerekiyor. Tüm bu işlemler sonrasında cildinizin temizlenmesi, yumuşaması ve derin açıklığı olan gözeneklerin kapanması kaçınılmaz olacaktır. Bu işlemlerin tamamı yüzün ya da dekolte bölgesinin her bölgesine farklı olarak yapılmaktadır. Çünkü lazer ile salınan solüsyon, her yere eşit olarak dağıtılmaz.


Bebek Gibi Bir Cilde Sahip Olun
Cildimizin hava koşullarından, stresten, yediğimiz gıdalardan, genetik faktörlerden kısacası her türlü dış etkenlerden dolayı, etkilenir ve bu da lekelere, sivilcelere, siyak noktalara, derinlemesine kırışıklıklara, gıdılara, ciltte sarkmalara, farklı renklere neden olur. Bu gibi olumsuzluklardan kurtulursanız eğer, cildiniz kendi halinde olacağı için, işlem yapmanıza gerek olmaz. Ancak günümüz şartları ile bu durumun imkansız olduğunu düşünürsek eğer, kesinlikle Baby Face Beauty uygulaması ile cildinize hak ettiği değeri vermeli ve vitaminleri de yerinde uygulamalısınız.
Deri altına nüfus eden solüsyonlar, cildin temizlenmesine, nemlenmesine imkan sunar. Bu sayede cildiniz uzun süreler boyunca daha ferah kalır ve tabii ki henüz ilk uygulama sonrasında dahi değişiklikleri fark ederiniz. Bunlar sayesinde haliyle cildin kuruması da engellenerek, aşırı yağlanmanın da önüne geçmiş olursunuz. Tüm bunlar sayesinde cildin bebeksi ve pürüzsüz bir hale gelmesini de sağlamış olursunuz.


Baby Face Beauty Hangi Durumlarda Uygulanır?
Baby Face Beauty her durumda uygulanır. Çünkü burada önemli olan cildin yenilenmesini ve canlı bir görünüme sahip olmasını sağlamaktır. Bunları yaparken de her türlü akneler, sivilceler ve siyah noktalara karşı da kendinizi korumuş olursunuz.
Baby Face Beauty geniş ya da tıkanmış gözeneklere karşında mücadele eden bir yapıya sahip olmasından dolayı, tamamıyla cildin altında işlem yaptığı için ve solüsyon uyguladığı için, işlem sonrasında ki 6 haftalık süreçte cildinizde ki yenilenmeyi en iyi şekilde görmüş olacaksınız.
Ciltteki lekelere, kırışıklıklara ve sarkmalara karşın etkin olması ve Baby Face Beauty fiyatları da daha uygun olmasından dolayı, farklı uygulamalara ihtiyaç duymadan, artık tek bir işlem ile tüm bunları elde etmiş olacak ve bebek gibi bir yüzün keyfini süreceksiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin