Asfalt Yama, Yol Açma, Kilit Taşı, Kasis Yapımı ve Yağmur Oluğu Döşeme Çalışmaları Yapılıyor

Akdeniz Belediyesi; asfaltlama, kilit taşı tadilatı, tarım yolları açılması, kasis kurulması ve yağmur suyu oluğu yenilemesinin yanı sıra, kırsal mahallelerde yol altlarına büz boru döşemesi çalışmaları gerçekleştiriyor.

20 Ağustos 2020 Perşembe, 18:42
Asfalt Yama, Yol Açma, Kilit Taşı, Kasis Yapımı ve Yağmur Oluğu Döşeme Çalışmaları Yapılıyor
-

Akdeniz’de; Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından farklı mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmalar yerine getiriliyor. Bu çalışmalar sayesinde, bir yandan mahallelerin çehresi değiştirilirken, vatandaşların yaşadığı bir takım güçlükler ortadan kaldırılarak gündelik yaşamları kolaylaşıyor.
Bir ekip Şevket Sümer, Çay ve Nusratiye mahallelerinin sokaklarında asfalt yama çalışması yaparken, diğer bir ekip ise Güneş Mahallesi kapalı semt pazarının olduğu bölgeye yağmur suyu oluğu yerleştiriyor. Camili Mahallesi’nde çalışan bir başka ekip de aşırı yağışlarda meydana gelen çökmelere karşı yolların altına büz borular döşüyor, böylelikle üreticilerin ve sürücülerin yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Kırsal mahallelerde yeni tarım yolları da açılırken, insan ve araç yoğunluğu olan sokaklara da kasisler yerleştiriliyor.
Başkan Gültak; “El değmedik mahalle bırakmayacağız”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, bir yandan ilçe genelinde Koronavirüs salgınına karşı yoğun ve kesintisiz mücadele verilirken; öte yandan, vatandaşların ve merkez-kırsal fark etmeksizin tüm mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmet ve çalışmaların da aralıksız sürdüğünü vurguladı.
Başkan Gültak; “Akdeniz’in her bölgesi ve her mahallesine, ihtiyaç duyduğu, eksikliğini hissettiği hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız merak etmesin. Fen işleri müdürlüğümüz tarafından hazırlanan plan ve program kapsamında ilçemizde el değmedik mahalle, sokak, cadde bırakmayacak, tüm eksikleri gidereceğiz. Halkımızdan aldığımız güç ve destekle Akdeniz’i birlikte dönüştüreceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin