Asfalt Kaplama Veya Yama, Yeni Yol Açma, Kaldırım ve Kilit Taşı Yenileme Hizmetine Hız Verildi

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal bölge demeden ihtiyaç duyan mahallelerde yeni imarlı yol açma, bozulan sokaklarda asfalt kaplama ve yama ile birlikte kaldırım yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

12 Haziran 2023 Pazartesi, 13:19
Asfalt Kaplama Veya Yama, Yeni Yol Açma, Kaldırım ve Kilit Taşı Yenileme Hizmetine Hız Verildi
-

Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama veya yama, yeni yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verdi. İş makineleri desteğiyle, Kazanlı Mahallesi’nde depolar arasında yeni imar yolu açan ekipler, Karacailyas Emek, Güneş, Şevket Sümer, Yeni Mahalle’nin yanı sıra, daha birçok merkez mahallede asfalt yama hizmeti ile birlikte kaldırım ve kilit taşı tamirat çalışması gerçekleştirdi.
Mahalle sakinlerinden teşekkür…
Mahallelerinin çehresini değiştiren ve gündelik yaşamlarını kolaylaştıran hizmet ve çalışmalara tanık olan ilçe sakini vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan, Kazanlı Mahallesi’ne kazandırılan futbol sahasının kaynak ve montaj işlerini de tamamlayan fen işleri müdürlüğü ekipleri, Çankaya Mahallesi’nde bulunan Çiçek Pasajı’nın etrafındaki aydınlatma direklerinin LED ampullerini de yeniledi. Madımak Parkı’nın tel örgülerini yenileyip Üç Ocak Mahallesi Muhtarlığının kaynak işleri, Nusratiye Mahallesi Muhtarlık binasında boya çalışması, Fatma Hulusi Anaokulunun da korkuluklarını yapan ekipler, Nacarlı Mahallesi parkının koruma duvarını örüp yeniledi ve kilit taşı tamiratı yaptı. Ekipler, Bahşiş Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda da araç park giriş engelleme korkuluğu imalatı ve montajını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, Gençlerin Kariyer Yolculuklarında Onları İleri Taşımaya Devam Ediyor
Mersin'de "Köy Bizim Şenlik Bizim"Le Her Köy Eğlenceye ve Müziğe Doyuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde Bolluk ve Bereket İçin Kaynayan Aşureler Mersinlilere Dağıtıldı
Cimcime Teyze 74 Yaşında Vefat Etti
Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin Kadın Kolları İl Kongresi’ne Katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Duyurdu: "Havalimanımız 10 Ağustos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Hizmete Açılacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Gül Çocuk Evinde Düzenlenen "Aşure Günü" Etkinliğine Katıldı
Uzun Yıllar Sonra Mersin Tarsus'ta Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor
Duvar Boyama Etkinliği İle Çocuklar Mersin'de RengÂrenk ve Eğlenceli Bir Gün Geçirdi
Mersin Büyükşehir Voleybol Kursu İle Minikler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor

Mersin Haber ,Mersin