Annemin Yarası Filminin Galası Ünlülerle Doldu Taştı! Annemin Yarası Film Konusu ve Film Oyuncu Kadrosu

Beyaz perdeye yeni aktarılacak olan Annemin Yarası filminin galasına birçok ünlü gelmesiyle büyük yankı uyandırdı. Annemin Yarası filminin büyük talep görmesi izlenme rekoru kırabileceği ümidini doğurdu. Annemin Yarası filminin konusu ne? Annemin Yarası filminin oyuncu kadrosu kimlerdir? İşte bütün detaylar...

12 Mart 2016 Cumartesi, 03:20
Annemin Yarası Filminin Galası Ünlülerle Doldu Taştı!  Annemin Yarası Film Konusu ve Film Oyuncu Kadrosu
-

Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”nın galası Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Galaya sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin de yer aldığı bin 800 kişi katıldı.
 
Gecenin konukları arasında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Murat Yıldırım, Emre Karayel, Engin Öztürk, İdil Fırat, Mahir İpek, Ayşegül Aldinç, Gülenay Kalkan ve Tarık Ünlüoğlu, Berrak Tüzünataç, Demet Sabancı da vardı. Lütfi Kırdar’ın girişine kadar serilen kırmızı halının sonunda tüm misafirleri orkestra karşıladı. 
 
Galada bir araya gelmeyen Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin, parti çıkışı görüntülendi. 
 
Ünlü oyuncu Engin Öztürk, filmi sevgilisi İdil Fırat’la yan yana  izledi.
 
Boncuk Yılmaz ve eşi Fethi Kantarcı galaya el ele geldi.
 
DERİN VE GÜÇLÜ BİR HİKAYE 
 
 
Gösterim öncesi toplu olarak basın mensuplarının karşısına çıkan oyuncular, film hakkındaki duygularını kısa cümleler ile ifade etti. Ozan Güven, “Şahane bir film çektik. Uzun uzun anlatmaya lüzum yok. Böyle bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum. Karar artık seyircinin” dedi.
 
Meryem Uzerli, “Çok derin ve güçlü bir hikaye çektik. Memnun kalacağınıza eminim” şeklinde konuştu. 
Belçim Bilgin ise “İlk kez filmi hep birlikte izleyeceğiz. 
 
Bir an önce o an gelsin istiyoruz. Çok mutlu olarak çalıştığımız, sahip olduğumuz her şeyi koyduğumuz bir film oldu.” dedi. 
 
 
GALA SONRASI AFTER PARTİ
 
 
Galada oyuncular, hıncahıç dolan salonda filmi konukları ile birlikte izledi. “Annemin Yarası” izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
Gala gösteriminin ardından Nişantaşı’ndaki St. Regis İstanbul’da after parti düzenlendi. Film ekibinin tam kadro geldiği partiye oyuncuların yakın arkadaşları da katıldı. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. 
 
Bora Akkaş ve sevgilisi Seda Türkmen objektife birlikte poz verdi.
 
İşte Meryem’in  sevgilisi
 
Meryem Uzerli’nin sevgilisi Alp Özcan, görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Tüm oyuncuların röportaj verdiği sırada arka kapıdan salona giden Özcan, kalabalık arasında Cem Yılmaz’ın arkasına oturunca görüntülenmekten kurtulamadı.
 
Gösterim öncesi sahneye çıkan Uzerli, sevgilisine öpücük gönderdi.
 
 
 
Yeni imaj
 
 
Funda Arar, yeni saç stiliyle dikkat çekti. Kâkül kestiren ünlü şarkıcı, “Daha bugün yaptırdım. Uzun zamandır istiyordum” dedi.
 
İkizler yanında
 
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir süredir yanından ayırmadığı ikiz kız kardeşlerle galaya katıldı.
 
Filmi yan yana izleyen üçlü, after partiye de birlikte gitti.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANNE VE ÇOCUKLARININ YANINDA DRİFT YAPAN TAKSİCİYE GEREKEN YAPILDI
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı
KEŞLİ MAHALLESİ’NDE “KÖYDE ŞENLİK, TARSUS’TA GELECEK VAR” HEYECANI
Mersin'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Mersin Haber ,Mersin