Anamur’da Bazı Okullarda Aylardır İnternet Yok

Çağımızın internet ,bilişim çağı olmasına ve artık günümüzde çay bahçelerinde, taksilerde, cafelerde ,  toplu taşıma araçlarında  bile sınırsız ve sorunsuz internet kullanılırken , Anamur’da bazı okullarda  internet bulunmaması öğrenciler ve veliler arasında şaşkınlık yaratıyor.

06 Temmuz 2019 Cumartesi, 23:48
Anamur’da Bazı Okullarda Aylardır İnternet Yok
-

Anamur Postası İnternet Haber sitesinde yer alan haberde; Anamur’un doğu mahallerindeki birçok okulda, teknik arızalardan dolayı aylardır internet olmamasından dolayı akıllı tahtaların kullanılamaması ve resmi yazışmaların yapılamaması öğrencilerin, velilerin ve okul yöneticilerinin tepkisine neden oluyor.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok önem verdiği Fatih Projesi kapsamında okullarda bulunan etkileşimli tahtaların,okullarda internet olmamasından dolayı kullanılamıyor olması öğrenciler ve öğretmenler açısından sıkıntı yaratırken, kurum-net üzerinden yapılan yazışmalar ve öğrenci tercihlerinin yapılamaması da okul yöneticilerine sıkıntı yaratıyor. 
Türk Telekom’a defalarca yapılan müracaat ve şikayetlere rağmen ,yaklaşık iki yıldır interneti olmayan okulunda varlığı göz önüne alındığında,yapılan müracaatlardan bir sonuç alınamadığı görülmektedir.
İnternetten ve dolayısı ile akıllı tahtalardan mahrum kalan öğrencilerin velileri ,” Öğrencilerimizin en iyi ve en kaliteli eğitim içeriklerine ulaşması, teknoloji kullanımı ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacı ile tasarlanmış olan FATİH PROJE’si kapsamında, okullarımızda bulunan akıllı tahtalarımız ,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılamamaktadır. Türk Telekom’un yapılan müracaatlara ve şikayetlere duyarsız kalarak okullarımızı internetsiz bırakması, kabul edilir bir şey değil “ dediler.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin