Anamur Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçerken Aynı Zamanda Alt Yapı ve Çirkin Görüntü Sona Erecek

Anamur Sanayi'sinde 600 kişilik, 2 katlı ve çifte minareli camiinin yapımına başlanacak. Sanayi Yönetimi ile Anamur Belediyesi işbirliği ile aynı zamanda sanayideki alt yapısında bozuk alanlara parke kilit taşı döşenmesi ile etrafta düzensiz olarak tutulan hurda malzemelerin çirkin görüntüsünü ortadan kaldırıp daha uygun şekilde tutulması için çalışmalar başlatılıyor.

01 Ekim 2016 Cumartesi, 17:37
Anamur Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçerken Aynı Zamanda Alt Yapı ve Çirkin Görüntü Sona Erecek
-


Anamur Sanayi'sinde 600 kişilik, 2 katlı ve çifte minareli camiinin yapımına başlanacak. Sanayi Yönetimi ile Anamur Belediyesi işbirliği ile aynı zamanda sanayideki alt yapısında bozuk alanlara parke kilit taşı döşenmesi ile etrafta düzensiz olarak tutulan hurda malzemelerin çirkin görüntüsünü ortadan kaldırıp daha uygun şekilde tutulması için çalışmalar başlatılıyor.
 
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 01 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te Anamur Sanayi Sitesinde Sanayi Yönetimi ve Sanayi esnaflarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıya Sanayi Sitesi Başkanı Abdulkadir Şahin ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Türkay, Ali Rıza Kibrit, Ahmet Öğür, Ayhan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları ve esnaflar katıldı.


Toplantıda Konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Sanayi Cami Projesinin başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Türe elindeki Cami Projesini Sanayi Yönetimi ve esnaflara tek tek anlattı. Sanayi meydanına yakın olan park alanında bulunan arazinin 175bin tl karşılığında kamulaştırıldığını ve burada 600 kişilik, 2 katlı, 2 minerali bir caminin inşa edileceğini belirten Başkan Mehmet Türe Sanayi için verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini sanayi altyapısının yenilendiğini parke döşeme çalışmalarının yapıldığını, Sanayi’yi çevreleyen derenin ıslahının tamamlandığını ve daha gerekli her tür çalışmanın süreceğini söyledi.

 

Anamur Sanayi Cami Projesi


Sanayi Yönetimi ile el ele vererek sanayide ki çirkin görüntülerin, hurda araçların, atıkların, molozların kaldırılacağını ve devamlı bir zabıta görevlendirileceğini ifade eden Başkan Mehmet Türe sadece günümüz ihtiyaçları için değil gelecekte ki taleplere de cevap verebilecek modern ve büyük bir caminin Sanayi’ye kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Toplantının ardından Sanayi yönetimi Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla Sanayi Sitesini gezen Başkan Mehmet Türe tespit edilen eksiklerin de en kısa sürede çözüleceğini belirtti.
 
Anamur Sanayi



Sanayi esnafıyla çay içen Başkan Mehmet Türe yapılan sohbetlerin ardından sanayi sitesinden ayrıldı.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
YAKLAŞIK 345 MİLYON LİRALIK TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR
Nesine 2. ve Nesine 3. Lig Fikstürü 9 Temmuz'da Çekilecek
TARSUSLULAR, SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ İLE DAHA MUTLU
YEŞİLOVACIK’TA YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Mağarada metan gazı faciası: Şehit sayısı 8’e yükseldi
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sağlık Müdürü Ekici'den "Glutensiz Lezzetler" Projesine Destek
DAMLAMA YİNE KAN GÖLÜ: 5 ÖLÜ, 1 YARALI
TARSUS GELECEK SPOR SPORCUSU NURGÜN YILDIZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Mersin Haber ,Mersin