Altaylılar (Ülküköy) Mahallesin’de Yeni Yerleşim Yerinlerine Yeni Kanalizazyon Hattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesine bağlı Altaylılar Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanında, vatandaşlara sağlıklı ve güvenli altyapı temin etmek üzere kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. 

15 Nisan 2018 Pazar, 00:26
Altaylılar (Ülküköy) Mahallesin’de Yeni Yerleşim Yerinlerine Yeni Kanalizazyon Hattı
-

MESKİ Genel Müdürlüğü,Mersin il genelinde yürüttüğü çalışmalarla Mersin Büyükşehir Sınırları içerisinde tüm ilçelerin altyapı sıkıntısı yaşamasının önüne geçiyor. MESKİ, Tarsus İlçesi Altaylılar Mahallelesinde imara yeni açılan bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Altı  aylık bir süre içerisinde yaklaşık 4 bin 900 metre kanalizasyon  şebeke hattı döşemesi  ile birlikte, bölgede ikamet edecek vatandaşlara sağlıklı ve güvenli kanalizasyon altyapısı temin edilerek atıksu sorunları yaşamalarının önüne geçildi. 
Ayrıca Tarsus İlçesi,muhtelif kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları kapsamında Şahin, Kırklarsırtı, Kavaklı, Fahrettin Paşa, Akşemsettin, Gazipaşa, Öğretmenler, Reşadiye Mahalleleri ve Yüzbaşı Caddesinde yaklaşık 6 bin 278 metre kanalizasyon şebeke hattı döşenerek mahallellerin kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu.
“MESKİ tarafından ne istersek yapılıyor” 
Altaylılar Mahalle Muhtarı Mehmet Ölmez, “Mahallemiz şehir merkezinde ve hızlı gelişen bir konumda olduğu için her gün yeni bir yapılaşmayla karşılaşıyoruz. Yapılaşmanın başladığı parsellerde inşa edilen yeni konutlara altyapı ihtiyacı nedeniyle MESKİ yetkilileri kanalizasyon çalışması geçekleştirdi. Gerek içme suyu gerekse kanalizasyon çalışmalarından oldukça memnunuz. Bizim talep etmemize gerek kalmadan bir bakmışız MESKİ iş makinaları ve personeliyle mahallemizde çalışıyor. Mahalleli olarak MESKİ’nin çalışmalarından memnunuz Başkanımız Burhanettin Kocamaz, MESKİ Genel Müdürümüz Baha Günhan Güngördü ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin