Alptekin Eser Mersin Chp'den Belediye Başkanlığı A. Adaylığını Açıkladı

Milletvekilliği yoklamasında birinci çıkan İşadamı Alptekin Eser belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

17 Eylül 2018 Pazartesi, 15:41
Alptekin Eser Mersin Chp'den Belediye Başkanlığı A. Adaylığını Açıkladı
-

Eğitimci-İşadamı Alptekin Eser, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tarsus Belediye başkanlığına aday adayı oldu.
Yeni Büyükşehir Yasası’nın çıkması ile birlikte köy ve beldelerde yaşayan vatandaşlarında Tarsus Belediye başkanlığı için oy kullanacak olmasının, adaylık konusundaki en büyük nedenleri arasında yer aldığına vurgu yapan CHP’li Alptekin Eser, “Bundan sonraki süreçte çalışma tempomu arttırarak, öncelikle partimizin daha başarılı olması için çaba harcayacağım” diye konuştu.
Sosyal-demokrat bir aileden geldiğini ifade eden Alptekin Eser, “Sosyal-demokrat bir düşünceye sahip aile yapısından geliyorum. Öyle ki aile büyüklerim 1950’li yıllarda CHP’nin Yenice belde başkanlığı görevlerinde bulunmuşlardır.
Babam Necmettin Eser, devlet memurluğundan emekli olduktan sonra 1970’li yıllarda partinin Tarsus İlçe yönetiminde görev yaptı. 80 sonrasında kurulan Halkçı Parti’de de görev yaptı.
Kardeşim Hüseyin Eser, 1970’li yıllarda gençlik kollarında yöneticilik yapıp, aktif parti çalışmalarında bulundu. Kız kardeşim Bengül Şan, kadın kollarında görev de bulundu.
Ben ise 1970’li yıllardan başlamak üzere halkevi yöneticiliği, İleri Gençlik Derneği yöneticiliği ve üniversite de dernek yöneticilikleri yaptım. 1980 sonrasında SODEP kurucu üyeliği ve SHP Tarsus İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. CHP’nin açılması ile de yuvama geri döndüm” diye konuştu.
TARSUS’TAKİ MİLLETVEKİLLİĞİ EĞİLİM YOKLAMASINDA 1.ÇIKMIŞTI
2015 yılında yapılan genel seçimler öncesinde Tarsus’ta CHP’li üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması yapılmıştı.
1. ve 4.kontenjan dışındaki sıralar için Sadık Eliyeşil İlokulu’nda 37 aday adayının yarıştığı eğilim yoklamasında Alptekin eser 1552 oy alarak birinci olmuştu. 1304 oyla Selahittin Gül ikinci, Aytuğ Atıcı 1302 oy ile üçüncü olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 180'NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
“JANDARMA’DAN EMNİYETE POLİS HAFTASI ZİYARETİ”
TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİMİ, GÜNDEMDEKİ KONULARI GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN SEÇER, ‘14 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL/KIRSAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI
YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NUN YENİ KULÜP BAŞKANI ÖZDEMİR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
Kurumsal Taşınmanın Önemi ve Gerekli Bilgilendirme / Ofis Taşımacılığı
DUDU İREM TOROS, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARINI VALİLİK KONUTU’NDA AĞIRLADI
Kaymakam Topsakaloğlu’ndan Polis Haftası Ziyareti
Bahçe demirine sıkışan kedi kurtarıldı
BAŞKAN AVCI: “TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

Mersin Haber ,Mersin