Akreditasyon İzleme Kurul ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantıları Başladı

Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Kurulu ve Yönetimi Gözden Geçirme Kurul Üyeleri Borsa Başkanı Murat Kaya Başkanlığında yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

26 Ocak 2018 Cuma, 23:03
Akreditasyon İzleme Kurul ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantıları Başladı
-

2018 yılı iş planları, Kalite Hedefleri ve bunların maliyetlendirilmesi, Stratejik Planımız Amaç ve hedefleri ile Kıyaslama çalışmaları toplantıda görüşülerek değerlendirilmesi tamamlandı.
Başkan Murat Kaya, "Sürekli gelişime odaklanan yönetim anlayışımızla devam ettiğimiz kalite yolunda izlediğimiz süreci etkin bir şekilde kullanarak 2017 yılını 2018 yılına güzel bir şekilde bağladık.
2017-2020 yılları 3. dönem 2. çeyrek stratejik planımızın faaliyetlerine odaklanarak izlediğimiz yolun doğru olduğunu kanıksadık.
Kendi içimizde yaptığımız gelişim açılımına ek olarak, üyelerimize ve yerel gündeme de özel olarak kulak verdiğimiz süreçleri değerlendirdiğimiz bu toplantıda yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok faaliyetin verilerini değerlendirdik.
Üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz paydaş kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin değerli olduğunu, bu kazanımlarımızı dikkate alarak hizmet donanımımızı zenginleştirdik.
Bu noktada 2018 yılında sektörlerin iş hayatında zorlandığı konulara ağırlık vererek, özellikle tarım sektöründe yaşanılan sorunları çözmeye yönelik önerilerimizi, lobi faaliyetlerimizi öncelikli faaliyetlerimiz arasına almayı, yine sosyal faaliyetlerde etkin ve etkili olmayı hedefliyoruz.
Dinamik yapımızla, sürekli, istikrarlı hizmet anlayışımızla her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülkemiz Ekonomisine kazandırılan tüm alt yapı yatırımlarımızla Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren kurum olmaya devam edeceğiz.
Göreve geldiğimiz günden itibaren ‘takip eden’ değil, ‘yönlendiren’, ‘yol açan’  kurum olmayı amaçlayan Tarsus Ticaret Borsası, kendisine duyulan güven ve istikrar yolundan sapmadan devam edecektir. Çünkü BORSAMIZ, ÜYELERİMİZ VARSA VAR.
TARSUS TİCARET BORSASI’ nın Ülkemize ve Tarsus’a sağladığı hizmet faaliyetlerinde bize olan katkılarından dolayı tüm Dış Paydaşlarımıza, Üyelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve Çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım” Kaynak: Yeni Doğuş

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin