Akdeniz'de Parklar Çiçek Açıyor

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kendi fidanlığında ürettiği farklı renk ve çeşitlilikteki mevsimlik çiçekleri ilçenin dört bir yanına dikerek, Akdeniz’i rengârenk bir görüntüye bürüyor.

28 Kasım 2019 Perşembe, 14:34
Akdeniz'de Parklar Çiçek Açıyor
-

Peyzaj çalışmalarına hız veren ekipler, vatandaşların dinlenmek veya eğlenmek için yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışmalarını arttırdı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsim farkı gözetmeksizin, ilçede bulunan park, yeşil alan, meydan ve refüjlerde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.
Kendi ürettiği mevsimlik çiçekleri kullanan Akdeniz Belediyesi, böylelikle önemli bir kalemde tasarruf sağlıyor. Ekipler, belirlenen plan ve program dâhilinde parkların temizlik ve budamasının yanı sıra mevsimlik çiçekleri de dikiyor; tohumdan ve çelikten üretilen çiçekler, Akdeniz’in dört bir yanında rengârenk görüntüler ortaya çıkarıyor.
“Fidanlık üretiyor, Akdeniz kazanıyor”
Çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarını değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Her yönüyle daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla, sahada hizmet veren tüm ekiplerimizle seferber olduk. Park, yeşil alan, meydan ve refüj gibi yeşil alanlarımızı, bakımlı tutuyor ve mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz.
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, mevsimlik çiçek üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Böylece hem ihtiyaç duyulan bitkilerin üretimini sağlıyor, hem de belediye olarak ciddi bir tasarruf elde etmiş oluyoruz. Kaliteli, yaşanılır, düzenli ve sağlıklı bir kent için belediyecilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmet, proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin