Akdeniz’de Park ve Yeşil Alanlar, Normalleşme Dönemine Hazırlanıyor

Başkan Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, oyun parkları ve yeşil alanlarda temizlik, budama, çocuk oyun gruplarının zeminine kauçuk kaplamaya başladı.

02 Haziran 2020 Salı, 15:45
Akdeniz’de Park ve Yeşil Alanlar, Normalleşme Dönemine Hazırlanıyor
-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, iki ayı aşkın bir süredir sosyal hayattan ve sokaklardan izole olan vatandaşlar, 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme dönemine girdi. Böylelikle, parklara akın etmeye başlayan vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunmak için Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü, yeşil alanlarda başlattığı yenileme çalışmalarını hızlandırdı.
Akdeniz’in parkları ve yeşil alanları hazır
Akdeniz’in, farklı mahallelerinde bulunan park ve yeşil alanlarda; çocuk oyun ve oturma gruplarının tadilatı ve zeminin kauçukla kaplanması, futbol sahaları ile parklarda ağaç budama ve çim biçme çalışmaları, sulama ve yeşillendirme, Müftü Deresi Yürüyüş Yolu’nun dezenfekte edilmesi, Karaduvar sahilini çimleme, oyun grupları ve spor aletlerinin yıkama ve dezenfekte çalışması aralıksız devam ediyor.
Başkan Gültak; “Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgını ile mücadelede, 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme dönemine geçişle beraber, ilçemiz genelindeki çocuk parkları ile yeşil alanlarda ilaçlama, temizlik ve tadilat işlemleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ekipleri tarafından büyük bir özveriyle devam ediyor. Vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına, maske ve dezenfektan kullanımına titizlikle devam ettikleri takdirde, normalleşme sürecini daha sağlıklı ve güvenli şekilde atlatabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin