Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde’de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

13 Aralık 2021 Pazartesi, 11:54
Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kent genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra deforme olmuş, yıpranmış kaldırımları da onarıyor. Büyükşehir ekipleri, MESKİ’nin çalışma gerçekleştirdiği Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi’nde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler 138. Cadde’de çalışıyor

Batısı Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı, doğusu ise Abdi İpekçi Caddesi’ne uzanan Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde’de çalışma yürüten ekipler, cadde üzerindeki kaldırımları yeniliyor. Çevresinde lojistik depolama ve transfer merkezleri bulunan caddenin kaldırımları MESKİ’nin çalışmalarının ardından daha kullanışlı bir hale kavuşturuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KADINLARI GÜÇLENDİREN ‘PAZARTESİ BULUŞMALARI’ SÜRÜYOR
Mersin ve Adana, Fuarlarda Tek Vücut: "Hedef ‘Çukurova Fuar Merkezi"
ELEKTRİK HATTI KAYNAKLI YANGINA SU TANKERLİ MÜDAHALE
TARSUS ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ MORAL DEPOLADI
EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!
JANDARMA, 41 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHISI YAKALADI
OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
MESKİ İLE ASKİ ARASINDA “BELEDİYE SU KARDEŞLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI
ATALIK TOHUMLARIN YOLCULUĞUNA EŞLİK EDİYOR
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET

Mersin Haber ,Mersin