Akdeniz Belediyesinin 14 Haziran Cuma (Bugün) Yapılacak Olan Meclis Toplantısı Gündemi Paylaşıldı

Bugün saat 14.00'de Belediye Konferans Salonunda Haziran 2019 ayı 1. Dönem, 3. Toplantısı, 2. Birleşim, 1. Oturumları yapılacak. Yapılacak meclis toplantısının gündemi Belediye tarafından duyuruldu.

14 Haziran 2019 Cuma, 11:24
G: 14.06.2019 - 11:31
Akdeniz Belediyesinin 14 Haziran Cuma (Bugün) Yapılacak Olan Meclis Toplantısı Gündemi Paylaşıldı
-

Gündeme ilişkin gönderilen bilgi notu ise şöyle;
Akdeniz Belediye Meclisi, aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesine göre 14 HAZİRAN 2019 Cuma günü (bugün) saat 14:00’de, Belediye Konferans Salonunda 1.Dönem, 3.Toplantı, 2.Birleşim, 1.Oturumunu yapacaktır.
G Ü N D E M :
1-Yoklama.
2-Bir önceki birleşim tutanak özetinin okunması.
3-22/02/2018 tarih 30340 ve 07/12/2018 tarih 30618 Sayılı Resmi Gazetelerde “Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına dair Yönetmelik” hükümlerine göre düzenlenen Otopark Bedelleri ile ilgili Plan ve Bütçe, İmar ile Hukuk ve Toplumsal Adalet Komisyonları Raporunun görüşülmesi.
4-Memur iptal – ihdas cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
5-Belediyemiz sınırlarının genişlemesi nedeniyle, çocuklarımızın daha iye şartlarda eğlenebilmeleri için oyun grupları, engelli vatandaşlarda göz önünde bulundurularak modern spor aletleri, aydınlatma direkleri, çöp kovaları ve banklara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ihtiyaçları Belediyemiz öz kaynakları ile karşılama imkanı bulunmadığından, İller Bankası A.Ş.’den yaklaşık 5.000.000,00-TL kredi kullanılmasına, krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Muhammet GÜLTAK’ın yetkilendirilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe, Çevre, Çocuk ve Engelli Hakları, Kadın Erkek Eşitliği ile Gençlik Spor ve Sağlık Komisyonları Raporunun görüşülmesi.
6-Belediyemiz sınırlarının genişlemesi nedeniyle, Meski, Tedaş, Türk Telekom vb. resmi kurumların altyapı çalışmalarından dolayı bazı yollarımızın bozuk olması, ayrıca yeni açılacak yolların olması nedeniyle muhtelif sokak ve yollara asfalt kaplama, yama, sathi kaplama, bordür, karo, kilitli parke ve diğer malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ihtiyaçları Belediyemiz öz kaynakları ile karşılama imkanı bulunmadığından, İller Bankası A.Ş.’den yaklaşık 10.000.000,00-TL kredi kullanılmasına, krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Muhammet GÜLTAK’ın yetkilendirilmesi ile ilgili teklifin Plan ve Bütçe, İmar ile Çevre Komisyonları Raporunun görüşülmesi.
7-Temenni ve öneriler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin