Akdeniz Belediyesi, Vatandaşların Gündelik Hayatını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyor

Vatandaşların çeşitli bankacılık işlemlerini zaman kaybetmeden ve kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla, Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde Ziraat Bankası Şubesi açılması için ilk adım atıldı.

02 Şubat 2021 Salı, 18:03
Akdeniz Belediyesi, Vatandaşların Gündelik Hayatını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyor
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde Ziraat Bankası Mersin Şube Müdürü Barış Yörük ve meclis üyeleri ile birlikte, Şevket Sümer Mahallesi'nde Ziraat Bankası şubesi açılması ve otomatik para çekme makineleri kurulması için uygun yer belirlenmesi amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarıyla da fikir alışverişinde bulunup uygun yerleri ziyaret ederek inceleyen Başkan Gültak, yer tespitinin ardından Ziraat Bankası Adana Bölge Müdürlüğü yetkililerinin de mahallede belirlenen yerleri inceleyip son kararı vereceklerini ifade etti.

“İnsanlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz”
Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Akdeniz Belediyesi olarak, ilçe sakini tüm vatandaşlarımıza, ilçemizin her mahallesine katkı sunmak, insanlarımızın gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız, bankacılık iş ve işlemleri için kent merkezine inmek zorunda kalıyordu. Banka şubesinin bu bölgede açılmasıyla, civar mahallelerde yaşayan binlerce insanımız, artık kent merkezine gitmeden diledikleri bankacılık iş ve işlemlerini buradan yapabilecekler” dedi.

Tespit edilen yerleri, bölge müdürlüğü yetkilileri de inceleyecek
Şevket Sümer Mahallesi'nin bir tarafında Güneş, diğer tarafında da Hal Mahallesi'nin yer aldığını kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak, 140. Cadde üzerinde kapalı ve modern bir pazar yeri yaparak esnaf ve vatandaşlarımıza kazandırmıştık. Dolayısıyla burada oluşan hareketlilik nedeniyle bir banka ihtiyacı da doğdu. Konuyu Sayın Lütfi Elvan Bakanımıza daha önce arz etmiştim. Kendisi de gerekli talimatları verdi. Ziraat Bankası'nın üst düzey yöneticileri ile mahallemizi ziyaret ederek, banka şubesi olabilecek 3-5 adet dükkânı tespit ettik. Birkaç gün sonra Adana Bölge Müdürümüz gelecek ve buraları gördükten sonra karar verecek. Banka şubesinin açılmasıyla bu bölgemizde önemli bir eksiklik giderilmiş olacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin