Akdeniz Belediyesi, Kırtasiye Desteğiyle Çocukları Sevindirdi

Akdeniz Belediyesi, yüz yüze eğitimin başladığı bugünlerde, kırtasiye malzemesi isteyen çocukların talebini yanıtsız bırakmadı. Başkan Gültak’ın talimatı üzerine çocuklara ihtiyaç duydukları kırtasiye ürünleri ulaştırıldı.

26 Ekim 2020 Pazartesi, 11:07
Akdeniz Belediyesi, Kırtasiye Desteğiyle Çocukları Sevindirdi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eğitim alanına yönelik hizmetlerine ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına yönelik proje ve çalışmalarına bir yenisini ekleyen Akdeniz Belediyesi, bu kez, çocuklara kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak onları sevindirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Akdam, Bağlarbaşı Bekirde, Civanyaylağı, Dikilitaş, Esenli, Hebilli, Huzurkent, Iğdır, Karacailyas, Yeşilçimen ve Yeşilova mahallelerinde yaşayan çocuklara, hazırlanan kırtasiye ürünlerinden oluşan paketler teslim edildi.
Başkan Gültak; “Eğitim alanına özel önem veriyoruz”
Başkan Gültak; yaptığı açıklamada, Koronovirüs Pandemisi ile mücadele koşulları altında başlayan yüz yüze eğitim ve öğretim sürecinde, eğitim yuvalarına yönelik hijyen, temizlik ve tadilat çalışmalarının da sürdüğünü belirterek; “Okullarımızda yüz yüze eğitimin başladığı şu, bizlerden bazı ailelerimiz ve çocuklarımız, sahada çalışma yapan ekiplerimizde kırtasiye malzemesi talebinde bulundular. En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın talebini karşılıksız bırakamazdık” dedi.
“Eğitim ve öğretim süreci; özel önem ve kıymet verdiğimiz alanların başında geliyor” diyen Başkan Gültak; “Eğitime yönelik her türlü proje ve çalışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz. Hazırladığımız kırtasiye ürünlerini şu ana dek yüzlerce çocuğumuza ulaştırdık. Talep geldikçe kırtasiye desteğimiz devam edecek ve toplamda bin 500’ü bulacak. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluk temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMİZLENDİ! 6 TON ÇÖP ÇIKTI
SİLİFKE'DE AĞAÇLIK ALANDA YANGIN
ÜLKÜ OCAKLARI MERSİN İL BAŞKANI AHMET BEBEK, ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ YAZ KAMPINI ZİYARET ETTİ
MERSİN VALİSİ TOROS’U, ADANA VALİSİ KÖŞGER VE OSMANİYE VALİSİ YILMAZ ZİYARET ETTİ
MERSİN'DE AİLESİ HİLAL URAL'DAN HABER ALAMIYOR
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 16 BİN 881 TL
KADINLARI GÜÇLENDİREN ‘PAZARTESİ BULUŞMALARI’ SÜRÜYOR
Mersin ve Adana, Fuarlarda Tek Vücut: "Hedef ‘Çukurova Fuar Merkezi"
ELEKTRİK HATTI KAYNAKLI YANGINA SU TANKERLİ MÜDAHALE
TARSUS ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ MORAL DEPOLADI

Mersin Haber ,Mersin