Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: "Önceliğimiz ve Hedefimiz Akdeniz’in Sorunlarını Çözmektir"

Yoklama ile başlayıp ve bir önceki meclis tutanak özetinin oylanmasıyla devam eden Akdeniz Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı ikinci oturumunda, ilk oturumda gündeme alınan ve komisyonlara havale edilen bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

06 Eylül 2019 Cuma, 23:17
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: "Önceliğimiz ve Hedefimiz Akdeniz’in Sorunlarını Çözmektir"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediye Meclis Toplantısı Eylül ayı ikinci oturumu, Mustafa Gültak Başkanlığında, belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. Meclis üyelerine hitap eden Başkan Gültak; “Akdeniz’de yaşayan insanlarımız bizden hizmet, proje ve yatırım bekliyor. Önceliğimiz ve hedefimiz, insanlarımızın, ilçemizin ve kentimizin sorunlarını çözmektir” dedi.
Meclis üyelerinin çeşitli konularda görüşlerini ifade etmesinin ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinin ve ilçede yaşayan insanların çözüm bekleyen çok önemli sorunları olduğunun altını çizdi.
Başkan Gültak; “Akdeniz’in çözüm bekleyen acil sorunları var”
Sözlerine; “Belediye Meclis üyeleri olarak, Akdeniz ilçemizde hizmet bekleyen bütün insanlarımızın sorunlarını dile getirelim, tartışalım ve çözüm üretelim. Çünkü gerçekten Akdeniz’in çözüm bekleyen büyük sorunları var” diyerek başlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Akdeniz’de bizden hizmet bekleyen; ekmeği-aşı olmayan garibanın; kanalizasyonu, altyapısı olmayan; okulunda, camisinde sıkıntısı olan insanlarımızın sorunlarını konuşup birlikte çözelim. Bu nedenle Akdeniz ilçemizi, belediyeciliği ilgilendiren hizmetleri, projeleri, sorunları ve çözüm önerilerini Meclisimizde hep birlikte tartışalım. Öncelikli olarak Akdeniz’in, şehrimizin ve insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenelim. Hedefimiz bu olmalı” diye konuştu.
Bir sonraki Akdeniz Belediyesi Meclis toplantısının, 1 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00’da Karaduvar Mahallesi’nde bulunan belediyeye bağlı Kültür Evi’nde yapılmasının karara bağlanmasının ardından oturum sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Seyir Halindeki Motosiklet Devrildi: 2 Yaralı
Yangından Kaçan Yaralı Leylek Anamur’da Koruma Altına Alındı
Genç Fidanlara, Orman Bilinci Eğitimi
AKDENİZ'DE KÜLTÜR'DEN SANAT'A, YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ
2 Milyon 845 Bin 632 Araç Denetlendi
MESKİ, ALTERNATİF KAYNAK ÇALIŞMALARIYLA VATANDAŞLARI KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞTURUYOR
Mersin Erdemli’de Motosikletin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
36 İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONUNDA 22 ORGANİZATÖR İLE 393 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
TARSUS SUCULAR MAHALLESİ’NE ÜZÜM SIKMA MAKİNESİ TESLİM EDİLDİ
MERSİN’DE YAZ COŞKUSU BÜYÜKŞEHİR’İN ‘YAYLA ŞENLİKLERİ’ İLE BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin