Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Mesajı

Başkan Gültak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi nedeniyle yayınladığı mesajında, eğitim camiasına başarılar diledi, Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

07 Eylül 2019 Cumartesi, 12:02
G: 07.09.2019 - 12:02
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Mesajı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan ‘2019-2020 Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi’ nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında; öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Gültak, eğitim sürecine destek sunmaya devam edeceklerini vurguladı, Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan okullara, ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Akdeniz’de okullara bakım, onarım, temizlik hizmeti verilecek
Göreve geldikleri günden bu yana, Akdeniz’de onlarca okulda bakım, onarım, boyama, tadilat, tamirat ve temizlik hizmeti verdiklerini belirten Başkan Gültak, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni bir protokol imzaladıklarını; bu anlamda yeni dönemde de talep gelen ve ihtiyaç duyan Akdeniz sınırlarındaki eğitim kurumlarına, fen işleri ve park bahçeler müdürlüğü ekiplerince hizmet verileceğini söyledi.
“Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır” sözüyle, eğitim sürecinin önemine işaret eden Başkan Gültak, bu nedenle eğitim-öğretim sürecinin ve eğitimcinin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi.
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bu duygu ve düşüncelerle; öğretmen ve öğrencilerimizin yeni dönem heyecanını paylaşıyor; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin