Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Zabıta Müdürlüğü Personeliyle Buluştu

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” dolayısıyla, Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve müdürlük personelini makamında ağırladı.

06 Eylül 2019 Cuma, 09:32
G: 06.09.2019 - 09:43
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Zabıta Müdürlüğü Personeliyle Buluştu
-

Zabıta Müdürlüğü personelinin 193’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan ve hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Gültak, zabıtanın; belediyelerde bulunan en önemli birimlerden biri olduğunun altını çizdi. Başkan Gültak, “Zabıta, belediyelerin aynasıdır. Vatandaşla birebir temas halindesiniz. Yapacağınız tüm güzel işler belediyeye yansır. Bu açıdan Zabıta Müdürlüğümüzü çok önemsiyoruz” dedi.
Başkan Gültak; “Akdeniz daha yaşanılabilir, barışın hüküm sürdüğü bir kent olacak”
Göreve geldiklerinde zabıta müdürlüğünün yaş ortalamasının yüksek ve personel sayısının da yetersiz olduğuna dikkat çeken Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü;“Daha rahat ve etkin bir çalışma için elimizden geldiğince müdürlüğümüzü gençleştirecek ve güçlendireceğiz. Akdeniz’de yorulmadan, bıkmadan çalışıp hep birlikte güzel ve iyi şeyler başaracağız. Planladığımız bütün hizmet ve projelerimizi tek tek hayata kattığımızda, Akdeniz çok daha yaşanılabilir, ferah, yeşilin ve barışın hüküm sürdüğü bir kent olacak. Tabi başarı bir ekip işidir. Bütün bürokratlarımızla birlikte bu işe emek vereceğiz ki başarılı olalım. Güzel ve iyi şeyleri birlikte başaracağımıza inanıyor, personelime de güveniyorum.”
“Güçlü bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz, ilerlemeye devam edeceğiz”
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu da konuşmasında; çok geniş bir hizmet alanına sahip Akdeniz’de, yeni dönemle birlikte Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personel sayısının arttırıldığını, araç-gereç ve ekipmanların yenilendiğini belirtti. Sivaslıoğlu; “Görev ve hizmet anlamında Sayın Başkanımız daima yanımızda yer alıyor, destek veriyor. Akdeniz zabıtasını her alanda güçlendiren ve geliştiren destekleriniz, ayrıca bizlere göstermiş olduğunuz anlayışınız, Akdeniz halkına da 7 gün 24 saat hizmet vermemizi sağlayan katkılarınız için Müdürlüğüm ve şahsım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah güçlü bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Belediyemizi en güzel şekilde temsil etmek, Akdeniz halkına layık olabilmek için çok çalışacak ve gücümüze güç katacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin