Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Yaz Kampındaki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye tarafından Silifke’de bulunan Kapızlı yaz kampına gönderilen şehit aileleri ile engelli vatandaşları ziyaret etti.

03 Eylül 2020 Perşembe, 11:55
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Yaz Kampındaki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
-

Beraberinde Başkan yardımcısı Gökmen Akyürek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna ile birlikte; ücretsiz kampa gönderilen şehit anneleri, şehit eşleri, çocukları ve engelli vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak; aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla tek tek sohbet etti.
Buluşmada Başkan Gültak, kampın konukları için sunulan ebru çizimi, makrome, ahşap ve taş boyama, takı-tasarım kursları ile farklı ve renkli etkinliklere de eşlik etti. Buluşmada, vatan toprağı uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitler anısına eller semaya açılarak hep birlikte dualar edildi, Kur’an okundu.
“Şehit ailelerimiz, her şeyin en güzeline layık”
Ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Gültak; Çevre Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ın destek ve katkılarıyla Silifke’de bulunan kampları Akdeniz sakinlerine açıldığını söyledi. “Bugün de şehit ailelerimizle birlikte böylesi güzel bir ortamda bir aradayız” diyen Başkan Gültak; “Şehit annelerimiz, yakınları ile engelli vatandaşlarımız burada 3 gün boyunca kampa girdiler. Konuklarımız, gönüllerince eğlenip, farklı etkinliklerle tatilin keyfini çıkardılar. Şehit ailelerimizin başımızın üstünde yeri var. Her şeyin en güzeline layıklar. Onlar için elimizden gelen her türlü hizmet ve projeyi sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Sırada 65 yaşını aşmış çiftler var
Başkan Gültak, ilerleyen haftalarda sadece engelli vatandaşları kampa göndereceklerini, sonrasında da hayatında hiç tatil yapmamış, belki denize bile gidememiş 65 yaşını geçmiş çiftleri kampa yollayacaklarını belirtti. Gültak, “Devletimizin imkânlarından tüm insanlarımızın faydalanmasını sağlayacağız” dedi.
Başkan Gültak, konuşmasının ardından kampa giden şehit aileleri ve kamp yetkilileri ile tek tek hatıra fotoğrafları çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin