Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Pazarcı Esnafının Teşekkür Kahvaltısına Katıldı

Başkan Gültak, baştan sona yenilenen Pazar sokağı nedeniyle, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri tarafından teşekkür amacıyla Güneş Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıya katıldı.

17 Ağustos 2019 Cumartesi, 15:19
G: 17.08.2019 - 15:22
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Pazarcı Esnafının Teşekkür Kahvaltısına Katıldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın, göreve gelir gelmez verdiği talimatla, Güneş Mahallesi Pazar Sokağı, alt ve üst yapısıyla birlikte belediye fen işleri ekipleri tarafından yeni ve modern bir görünüme kavuşturuldu. Kaldırımlar ve pazara çıkan ara sokaklar da baştan sona yenilenerek hem pazarcıların hem de mahalle sakinlerinin yıllarca yaşadığı çileye son verildi.
Pazarcılar Odası’ndan teşekkür
Mersin Pazarcılar Odası ve Güneş Mahallesi sakinleri; kendilerini yazın toz ve toprağın, kışın da su birikintilerinin içinde alışveriş yapmaktan kurtaran bu hizmet nedeniyle, bir teşekkür kahvaltısı düzenleyerek Başkan Gültak’ı davet ettiler. Buluşmada Başkan Gültak'a, Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Güneş Mahalle Muhtarı Nezir Elçi de eşlik etti. Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, yaptığı konuşmada; "Sayın Akdeniz Belediye Başkanım M. Mustafa Gültak'a ve başkan yardımcılarımıza, sokağın iyileştirmesinde emeği geçen bütün ekiplere, siz değerli esnafların huzurunda, yapmış oldukları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi. Oda Başkanı Batur, konuşmasından sonra Başkan Gültak’a çiçek takdim etti.
Başkan Gültak; “Akdeniz'i daha yaşanılır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız”
Başkan Mustafa Gültak da buluşmada yaptığı konuşmada; Mersin Pazarcılar Odası yönetimine ve mahalle sakinlerine, düzenledikleri organizasyon nedeniyle teşekkür etti. Sözlerine, “Sizler; Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci sınıf vatandaşlarısınız. Her şeyin en güzeline layıksınız” diyerek başlayan Başkan Gültak; “Seçimlerin ardından, çok kısa vadede verdiğimiz sözü yerine getirerek, Güneş Mahallesi Pazar Sokağı iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Güzel bir pazar sokağımız oldu. Artık burada göllenme oluşmayacak. Akdeniz'i, daha yaşanılır, çevreci, yeşil alanların ve parkaların olduğu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.
Güneş Mahallesi halkından Başkan Gültak’a teşekkür…
Kahvaltının ardından mahalle sakinlerini ve pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Gültak, yoğun ilgiyle karşılandı. Pazarda alışveriş yapan mahalle sakinleri, yıllardır yaşadıkları çileye son veren hizmetten memnuniyetlerini dile getirdiler, Başkan Gültak’a teşekkür ederek, çay ikramında bulundular. Pazarcı esnafı da, “Artık daha rahat ve sıkıntısız şekilde sokağa tezgâhlarımızı kurabileceğiz. Güneş Mahallesi halkı sular içinde kalmadan kolayca alışverişini yapabilecek" sözleriyle Başkan Gültak'a teşekkürlerini sundular.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin